به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، مراسم افتتاحیه کارگاه تخصصی طراحی و دوخت چادر کارگاه تخصصی طراحی و دوخت چادر با حضور آیتالله محمدحسن اختری رییس شورای اندیشه ورز عفاف و حجاب، سیدعلیرضا فاطمیان پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حسینی مشاور حجتالاسلام میثم امرودی، کوروش مفاخری دبیر قرارگاه عفاف و حجاب سازمان صدا و سیما، حجتالاسلام حسن جمالی مسول دبیرخانه قرارگاه عفاف و حجاب سازمان صدا و سیما، مریم سادات خرم دره مدیرعامل انجمن تولیدکنندگان محصولات حجاب کشور، مریم بیرامی مدیر دفتر سبک زندگی اسلامی ایرانی عصر دیروز در فرهنگسرای سرو برگزار شد.
آیتالله اختری رئیس شورای اندیشه ورز عفاف و حجاب فرهنگسرای سرو در این مراسم سخنرانی کرد؛ وی با اشاره به سالروز ۱۹ دی و قیام مردم قم گفت: روز ۱۹ دی به عنوان روز آغاز قیامی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. حرکت ۱۹ دی، حرکت بسیار بزرگ، پراهمیت و فراموشنشدنی در دفاع از ولایت، اسلام، قرآن و امامت است. این روز نشان میدهد حرکتهایی که از روی عقیده و باور باشد میتواند موجآفرینی کرده و تداوم داشته باشد.
وی با اشاره به مناسبت ۱۷ دی و سالروز کشف حجاب از سوی رضا پهلوی گفت: ۱۷ دی خاطره تلخ جنایتکار پهلوی اول نسبت به مقدسات و ارزشهای اسلامی به ویژه حجاب اسلامی که پوشش ارزشی اسلام است را زنده میکند. او بیحجابی را رواج داد و جنایتهای زیادی را در این زمینه مرتکب شد. اندیشه آنها خدشه واردکردن به اسلام بود. البته در کنار آن حجاب، لباس روحانیت و عشق مردم به اباعبدالله الحسین و شعائر حسینی را نیز هدف گرفته بودند.
آیتالله اختری با اشاره به افتتاح کارگاه تخصصی طراحی و دوخت چادر گفت: طراحی و دوخت چادر به عنوان هنر خاص بسیار با این مناسبت سازگار است و انتخاب خوبی است. به نوبه خودم از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و این فرهنگسرا تشکر میکنم که به پوشش بسیار خوب و ارزشمند چادر توجه دارد. چادر پوشش متعالی است که در فرهنگ ایرانی شکل گرفته است. برنامه امروز و خدمتی که در اینجا ارائه میشود، بسیار خوب است و باید قدردان هنرمندانی باشیم که هنر خود را در این مسیر قرار میدهند.
رویا فتحی مدیر فرهنگی هنری منطقه ۶ و رئیس فرهنگسرای سرو در بخش دیگری از این جلسه گفت: از سال ۱۳۹۸ سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به دستور رئیس سازمان اقدام به طراحی برنامههای مختلف در حوزههای تخصصی پرداخت. یکی از این حوزهها که اختصاص به منطقه ۶ و فرهنگسرای سرو دارد، موضوع عفاف و حجاب است. در این حوزه برنامههای مختلفی داشتیم؛ ۵۹ برنامه میدانی، ۵۴ برنامه جهادی و بیش از ۲۳۰ برنامه در فضای مجازی از جمله فعالیتهای مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۶ در موضوع عفاف و حجاب و ترویج این فرهنگ است.
وی با اشاره به توجه ویژه این فرهنگسرا به موضوع پوشش اسلامی گفت: در برنامههایی که تاکنون انجام شده موضوعات مختلفی بررسی شده است؛ یکی از این موضوعات در حوزه پوشاک اسلامی است. شاید مسائل و مشکلاتی در این موضوع وجود دارد که لازم باشد آنها را دوباره بررسی و برطرف کنیم.
رئیس فرهنگسرای سرو تاکید کرد: امسال نیز برای ۱۷ دی ماه برنامههای مختلفی درنظر گرفتیم؛ در جلسات پیشین اشاره شد که لازم است به شبهات در حوزه عفاف و حجاب پاسخ داده شود؛ به همین دلیل با همکاری سرکار خانم افتخاری پادکستهایی را با همین محوریت تولید کردیم که در حال انتشار است. یکی دیگر از برنامههای ما با عنوان «چادری که جا نماند» به واقعه گوهرشاد میپردازد. این برنامه نیز در قالب پادکست و با همکاری شهرداری مشهد انجام شد.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامهها طراحی و دوخت چادر است که برای تهیه و توزیع پوشاک اسلامی در دست اجرا داریم. با تولیدکنندگان بسیاری صحبت شد؛ یکی از افرادی که در این زمینه فعالیت خوبی دارند، سرکار خانم راضیه ابراهیمیان هستند. رشته اصلی ایشان طراحی و دوخت است و به همین دلیل همکاریمان با ایشان را آغاز کردیم. امروز این اقدام به بهرهبرداری میرسد و خوشحالیم که به عنوان اولین فرهنگسرا و مرکز فرهنگی این کارگاه و دوره تخصصی را راهاندازی میکنیم. چادرها و پوشاک اسلامی که در اینجا تولید میشود، همگی طراحی شده توسط خانم ابراهیمیان بوده و با استفاده از پارچه ایرانی تولید و عرضه میشود؛ و در پایان برنامه از پوستر کارگاه تخصصی طراحی و دوخت چادر رونمایی و از نمایشگاه چادر افتتاح شد.
انتهای پیام/ 121