به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، «صحبت الله کریمی» از قهرمانانی است که در بزنگاه جنگ و در روزهای دشواری که این مملکت به دلیرمردان عرصه کارزار نیاز داشت، به واسطه آرمان الهی و انقلابی خویش، وارد عرصه پیکار با متجاوزان شد.
صحبتالله فرزند برجعلی اول مهر سال ۱۳۴۰ در ساوه به دنیا آمد و تحصیلات خود را تا پایان دوره ابتدایی در تهران گذراند و سپس به حرفه خیاطی مشغول شد.
در دوران قبل از انقلاب با اینکه نوجوان بود، در تظاهرات و راهپیماییها حضوری فعال داشت و سعی میکرد با تمام داراییاش به انقلاب و مردم خدمت کند. همیشه پای ثابت دعای کمیل مسجد بود و زودتر از همه برای دعا حضور پیدا میکرد.
فرزندی وفادار و نزد والدینش از موقعیت خاصی برخوردار بود. اگر کسی را میشناخت که نیاز دارد حتی پیراهن تن خود را به او میبخشید.
صحبتالله همیشه خود را سرباز امام خمینی (ره) میدانست. این را از جملهای که از او به یادگار مانده میشود فهمید: «باید به خاطر جواب گفتن به ندای امام عزیزمان به جبهه برویم و دِین خود را ادا کنیم».
همینطور در سفارشات شهید کریمی آمده است: «فرصتها را از دست ندهید؛ حجاب را رعایت کنید».
در روزهای آخر عمر خود که در خدمت مقدس سربازی ارتش سپری میشد، به خانوادهاش میگفت: «اگر من برای شما برادر و فرزند هستم، آنهایی هم که در جبهه میجنگند، خواهر و مادرانی دارند که چشم انتظارشان هستند، اگر ما نرویم پس چه کسانی بروند؟»
او دیگر خود را وابسته به زندگی و خانواده نمیدانست. آنچنان شیفته شهادت شده بود که طبق نقل قول همرزمانش، شبها نمیخوابید و با قرآن و دعا، خود را آماده شهادت میکرد.
کریمی بیست و چهارم دی سال ۱۳۶۱ هنگام درگیری با گروهکهای ضدانقلاب در مریوان، بر اثر اصابت گلوله به سر، به شهادت رسید و در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) قم به خاک سپرده شد.
به پاس رشادتهای شهید والامقام «صحبتالله کریمی» یکی از معابر خیابان سوم خرداد قم به نام وی نامگذاری شده است.
انتهای پیام/