عضو هیأت هماهنگی شیعی:

رؤسای قوای سه گانه عراق باید تغییر کنند/ «الکاظمی» مسبب بحران‌ها

«سعد السعدی» اعلام کرد که مردم عراق خواستار تغییر رؤسای قوای سه‌گانه این کشور هستند.
کد خبر: ۵۰۲۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶ - 25January 2022

رؤسای قوای سه گانه عراق باید تغییر کنند/ «الکاظمی» مسبب بحران‌هابه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از «بغداد الیوم»، «سعدالسعدی» عضو هیأت هماهنگی شیعی عراق امروز (سه‌شنبه) سخنانی را در خصوص احتمال تجدید دوره ریاست رؤسای قوای سه گانه این کشور مطرح کرد.

این عضو هیأت هماهنگی شیعی گفت: مردم عراق به دنبال تغییر هستند، بنابراین ابقای رؤسای قوای سه گانه را نمی‌پذیرند. چهره‌های سیاسی کنونی باید تغییر کنند، زیرا هیچ خدمتی به ملت ارائه نکردند.

السعدی در ادامه اظهاراتش عنوان کرد: دولت کنونی عراق مسبب بسیاری از بحران‌ها به ویژه بحران اقتصادی در این کشور است. نخست وزیر باید تغییر کند. اگر چنین اتفاقی رخ دهد، آنگاه در سیاستهای کلی کشور نیز تغییراتی رخ خواهد داد.

چندی پیش نیز «عارف الحمامی» عضو هیأت هماهنگی شیعی در سخنانی به برخی اخبار در خصوص وجود شکاف در صفوف هیئت هماهنگی واکنش نشان داد. این عضو هیأت هماهنگی شیعی عراق با بیان اینکه احزاب و جریان‌های عضو هیأت مذکور یکپارچه و منسجم هستند، گفت: وجود شکاف و دودستگی در صفوف هیأت هماهنگی چیزی جز شایعات بی‌اساس نیست.

این درحالی است که پیشتر «نوری المالکی» رهبر ائتلاف «دولت قانون» عراق یک پست توئیتری در خصوص آخرین تحولات مربوط به تشکیل دولت جدید در این کشور منتشر کرد. المالکی در این پست توئیتری آورده است: هیأت هماهنگی شیعی به سمت تشکیل دولت حرکت می‌کند. مدیریت کشور بر اساس شراکت خواهد بود و همگان زیر سقف قانون اساسی قرار خواهند داشت.

رهبر ائتلاف دولت قانون همچنین در پست توئیتری مذکور آورده است: هیأت هماهنگی شیعی کاملاً قدرتمند و منسجم است. این هیأت دارای وحدت مواضع است. پیش از این، «ضرغام المالکی» نماینده پارلمان عراق از ائتلاف دولت قانون در سخنانی تاکید کرد گفت‌وگوهای سیاسی بین هیأت هماهنگی شیعی و جریان صدر به منظور تشکیل دولت آینده همچنان ادامه دارد.

این عضو ائتلاف دولت قانون در ادامه با بیان این موضوع تصریح کرد: نمی‌توانیم در میانه راه متوقف شویم و باید بحث‌ها و گفت‌وگوها بین نیروهای سیاسی و به ویژه گروه‌های شیعه ادامه یابد. وی با بیان اینکه گروه‌های سنی، به ویژه ائتلاف تقدم، با هم‌پیمان شدن با گروه‌های دیگر توانسته‌اند ۳۷ کرسی را به دست بیاورند، تاکید کرد: در چنین شرایطی هیأت هماهنگی چگونه می‌تواند در حاشیه قرار گیرد؟

انتهای پیام/ 411

نظر شما
پربیننده ها