معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور:

احیای هویت اسلامی ایرانی زنان و دختران باید جهانی باشد

«حکیمیان» گفت: برای احیای هویت اسلامی ایرانی زنان و دختران باید جهانی نگاه، کشوری برنامه‌ریزی و استانی عمل کنیم و چون آسیب‌های جنگ نرم؛ جهانی است نباید نگاه استانی، کشوری یا منطقه‌ای داشته باشیم. 
کد خبر: ۵۰۳۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۳ - 31January 2022

به گزارش دفاع‌پرس از یزد، «معصومه حکیمیان» معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور امروز در جمع اعضای مجمع بسیجیان استان یزد با اشاره به این مطلب که نباید نگاه به زندگی فاطمه زهرا (س) صرفا زنانه باشد اظهار داشت: جهان استعداد فاطمی شدن را دارد و اگر جهان مستعد فرهنگ فاطمی باشد ایران و یزد از همه سزاوارترند. 

وی ادامه داد: متاسفانه امروز هویت ایرانی- اسلامی زنان و دختران ما به مخاطره افتاده و اگر آنان را به حال خود رها کنیم دشمن جذبشان کرده و به هر طرفی بخواهد می‌کشاند.
 
حکیمیان تصریح کرد: برای احیای هویت اسلامی ایرانی زنان و دختران باید جهانی نگاه، کشوری برنامه ریزی و استانی عمل کنیم و چون آسیب‌های جنگ نرم؛ جهانی است نباید نگاه استانی، کشوری یا منطقه‌ای داشته باشیم. 
 
معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور با تاکید بر این نکته که همه زنان و دختران را از خودمان می‌دانیم ابراز داشت: رویکردمان همدلی و هم افزایی با همه بانوان ایران اسلامی است و در این مجال هیچ کس را هم دست کم نمی‌گیریم حتی دختران و زنانی که در محروم‌ترین مناطق زندگی می‌کنند. 
 
حکیمیان تصریح کرد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نیاید نگاه متفرق داشته باشیم، یعنی باید آسیب‌ها را در یک پکیچ ببینیم و برای حل آن‌ها برنامه ریزی کنیم ضمن اینکه نباید در هئیت‌ها صرفا مدیرانه رفتار کنیم بلکه باید خود نیز وارد میدان شویم و با اندیشه هایمان حرکت ایجاد کنیم. 
 
وی افزایش طلاق، کاهش ازدواج، افزایش اعتیاد، کاهش حیا و عفت در مردان و زنان و کاهش جمعیت را از پنج آسیب مهم کشور برشمرد و ابراز داشت: با توجه به اینکه باید به این پنج آسیب همزمان توجه می‌شد طرح عملیاتی جامعی را با عنوان «ایران سعادتمند» طراحی کردیم. 
 
معاون فرهنگی بسیج جامعه زنان کشور سه محور عملیاتی این طرح را؛ احیا، مقاوم سازی و تحکیم هویت انسانی، احیا، مقام سازی و تحکیم هویت دینی و احیا، مقاوم سازی و تحکیم هویت ملی عنوان کرد و اظهار داشت: برای اجرای این طرح سازماندهی و شبکه ساری لشکر انصار فاطمه (س) پیش بینی شده که در حقیقت این لشگر از کنش گران فرهنگی، اجتماعی  برای کاهش آسیب‌های زن و خانواده و احیای هویت زن یزدی و ایرانی بهره‌مند شویم و باور کنیم آسیب‌های حوزه زن و خانواده صرفا زنانه نیست.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها