معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان هرمزگان خبرداد:

تشکیل قرارگاه آسیب‌های اجتماعی در محلات هرمزگان

امیریان‌زاده گفت: قرارگاه کاهش آسیب‌های اجتماعی ما با همراهی سایر نهادهای حمایتی (ستاد اجرایی ، بهزیستی و هلال‌احمر) در حال ارائه خدمات در این محلات است.
کد خبر: ۵۰۳۶۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۵ - 31January 2022

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس در هرمزگان، «سجاد امیریان‌زاده» معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هرمزگان در نشست خبری با خبرنگاران، اظهار داشت: معاونت اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد برکت در راستای محرومیت‌زدایی مأموریت‌های خود را دنبال می‌کند.

وی افزود: بنیاد احسان نیز در توزیع بسته‌های معیشتی، بهداشتی و اجتماعی فعالیت می‌کند. به گفته وی، از سال گذشته نیز بنیاد ۱۵ خرداد نیز به ما اضافه شده و به صورت ویژه در حوزه سلامتی و درمان کودکان تا ۱۴ سال با بیماری‌های خاص، همچنین بانوان و فرزندآوری کار خواهد کرد.

امیریان‌زاده ادامه داد: در سیل اخیر در دو مرحله کمک‌رسانی انجام شد. در شهرستان میناب رودان بستک پارسیان قشم و هرمز بسته‌های معیشتی توزیع شد. بازوی اصلی فعالیت‌های فرهنگی ما گروه‌های جهادی هستند.

وی اضافه کرد: بعد از بارندگی با تعداد زیادی از افرادی مواجه هستیم که منازلشان تخریب شده است. ما اسکان‌های اضطراری را در روستاها و مناطق مختلف دایر کردیم. ۵۰ هزار پرس غذا در این مناطق توزیع شد.

امیریان زاده گفت: در سیل های دی ۱۰هزار بسته‌ معیشتی بین سیل زده ها توزیع شد. همچنین در کمپ‌های اسکان کاروان شادی راه‌اندازی کردیم. ۱۲۰ گروه جهادی ما در این سیل فعالیت داشتند. اقلام امدادی شامل موکت، پتو، پلاستیک و... نیز توزیع کردیم. هدف ما این است کمک‌های ما به سمتی رود که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی قرار ندارد.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هرمزگان تصریح کرد: تعمیرگاه سیار برای تعمیر لوازم آسیب دیدگان از سیل راه اندازی شد. همچنین ۴۰۰ دستگاه یخچال، ۶۰۰ گاز رومیزی، ۴۰۰ تخته فرش ۹ متری، ۴۰۰ سرویس ظرف، ۴۰۰ سرویس قابلمه و ۸۰۰ پتوی دو نفره توزیع شده است. رزمایشی نیز در هفته آینده با حضور مسئولین برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: کاروان سلامت احسان به صورت سیار در میناب و رودان خدمات پزشکی رایگان ارایه کردند. همچنین در زلزله هرمزگان ۲۲ دستگاه کانکس در اختیار نوسازی مدارس قرار داده شد. تا کنون در سیل اخیر ۱۵ میلیارد تومان خدمات ارائه شده است.

امیریان‌زاده بیان کرد: در حوزه محلات دو هزار و ۲۰ محله آسیب‌پذیر در کشور شناسایی شده که از این تعداد ۴۷ محله درهرمزگان قرار دارد. قرارگاه کاهش آسیب‌های اجتماعی ما با همراهی سایر نهادهای حمایتی (ستاد اجرایی، بهزیستی و هلال‌احمر) در حال ارائه خدمات در این محلات است. در فاز اول خانه احسان،هلال و امداد در محلات نایبند جنوبی و تپه الله‌اکبر در بندرعباس، محله سرجوییه در رودان، محله میرزاآباد در بستک و محله رودباری در بندرلنگه راه‌اندازی شده و خدمات مختلفی ارائه می کنند.

وی خاطرنشان کرد: قرارگاه پیشرفت در شهرستان‌های رودان، جاسک و بشاگرد راه‌اندازی شده و در ۱۲ حوزه تیم‌های تخصصی ما طبق سند پیشرفتی که تدوین شده، به مدت سه سال فعالیت خواهند کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار