به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان شمالی، «مهدی محسنی» معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران، ، با حضور در موزه دفاع مقدس خراسان شمالی و بازدید از بخشهای مختلف ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، با مدیرکل این مجموعه دیدار و گفتوگو کرد.
«مهدی محسنی» معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران در جریان این بازدید با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار برای نسل جدید، اظهارداشت: نسل امروز نیازمند بستری پویا برای بهرهبرداری از میراث معنوی دفاع مقدس است.
محسنی دفاع مقدس را تاریخ ارزشمند و هویتساز ملت ایران توصیف کرد و افزود: نباید در معرفی این فرهنگ غنی به چند بنر و نمادهای محدود بسنده کرد؛ بلکه باید با برنامهریزیهای نوآورانه و متنوع، زمینه آشنایی نسل جدید بهویژه نوجوانان با مفاهیم والای دفاع مقدس فراهم شود.
وی با اشاره به تجربه شخصی خود بهعنوان نویسنده چند اثر در حوزه شهدا، بر اهمیت تولید محتوای جذاب و متناسب با زبان نسل امروز تأکید کرد و گفت: ارتباط موثر با نسل جدید و انتقال روحیه ایثار و شهادت با استفاده از ابزارهای فرهنگی نوین، روایتهای خلاقانه محقق خواهد شد. نمایشگاه کتاب نیز بستری مهم برای آشنایی نسل امروز که درک درستی از جنگ ندارند فراهم می کند.
در این دیدار، راهکارهای همکاری مشترک میان خانه کتاب و ادارهکل حفظ آثار استان برای توسعه فعالیتهای فرهنگی و تولید آثار مکتوب در حوزه دفاع مقدس نیز مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/