به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، آیین پاسداشت ۱۰ سالگی جریان نوشتافزار ایرانی اسلامی و رونمایی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب فعالین این حوزه برگزار شد.
سربازانی که با برچسب کاسب کنار زده شدند
در ابتدا، سید احمد عبودتیان مدیرعامل بنیاد خاتم اوصیا اظهار داشت: حدود ۱۰ سال قبل در لابهلای کشمکشهای مدیران فرهنگی و بی تدبیری نسبت به پیشروی دشمن در حوزه کودک و نوجوان چند جوان ادعاهایی داشتتد که برای کسی قابل باور نبود.
وی گفت: عزیزان جوان در عرصه نوشتافزار با اندک وامهایی ابتدای کار را با چاپ جلد دفتر مشق شروع کردند. این فعالیتها در شرایطی بود که گفته میشد مردم از این محصولات استقبال نمیکنند و ذائقهها عوض شده است، اما کمی بعد شاهد بودیم استقبال بهگونهای است که در زاهدان دفترهای منقش به تصویر رهبر انقلاب و فرزند شهید احمدیروشن کمیاب شده است که این اولین پاسخ به دروغی بود که به ما گفته شد.
مدیرعامل بنیاد خاتم اوصیا تصریح کرد: در حوزههای مختلف نوشتافزار بچههای ما آرامآرام وارد شدند و موفقیتهای خیره کنندهای رقم خورد که یک نمونه برای ورود جوانان در عرصههای دیگر است. عین این اتفاق در پوشاک و دیگر حوزهها تکرار شدنی است و این عزیزان سربازان اول صف جنگ هستند که با برچسب کاسب از میدان کنار زده شدند.
جای یک دهکده مقاومت در منطقه ۲۲ تهران خالی است
در ادامه سید بشیر حسینی حرفهایش را با روایتی از فیلیپ لنسل اتریشی شروع کرد و گفت: فیلیپ لنسل به ما میگوید اگر غرب یک نمونه از قهرمانان ایرانی داشته باشد دنیا را فرامیگرفت.
وی با تاکید براینکه ما در انقلاب اسلامی یک پارک موضوعی جنگ را بدهکاریم، گفت: در موقعیتی که کلی قهرمانان واقعی همچون علی لندی در بین جوانانمان زیست میکنند جای ایجاد یک دهکده مقاومت که هیجان و معرفت داشته باشد در منطقه ۲۲ تهران خالی است.
سید رضا فاطمی امین وزیر صنعت و معدن و تجارت، محسن رضایی مشاور اقتصادی رییس جمهور، سردار محمدعلی جعفری مسوول قرارگاه فرهنگی حضرت بقیهالله (عج)، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت، محمد سرشار معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رییس جمهور، مهدی علیاکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، پدر شهید علی لندی و خانواده شهید مصطفی احمدی روشن در این مراسم حضور داشتند.
انتهای پیام/121