به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «ابراهیم المدهون» فعال سیاسی بحرینی در گفتوگویی اظهار داشت: آل خلیفه با کمک کشورهای غربی مانند آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، تلاش میکند که جنبش مطالبهگری مردم بحرین را منحرف و مخدوش کند.
وی در واکنش به گذشت ۱۱ سال از انقلاب بحرین، جنبش مطالبهگری این کشور را یک جنبش ضروری عنوان کرد که برای تغییر واقعیت حکومت مبتنی بر دیکتاتوری در بحرین، الزامی است.
فعال بحرینی تأکید کرد، حکومت بحرین برخاسته از کودتای حاکم این کشور علیه قانون اساسی و منشوری است که در فوریه ۲۰۰۱ ملت بحرین با ۹۸.۴% از آرای خود، آن را امضا کرده بودند تا این کشور به صورت مسالمتآمیز، به سمت دموکراسی حرکت کند و حاکم (پادشاه) تمام قوای مقننه، مجریه و قضاییه را در دست خود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه هدف از این منشور این بود که بحرین وابسته به خارج نباشد، خاطر نشان کرد، بر اساس این منشور، از مصادره تصمیم حاکمیتی جلوگیری میشد، ولی در حال حاضر، این مسئله به آمریکا، انگلیس، عربستان، امارات و رژیم صهیونیستی سپرده شده است.
المدهون با اشاره به اینکه «ما به جنبش خود تا تحقق مطالبات مردم ادامه خواهیم داد»، تصریح کرد، هر چند که این مسئله دشوار است، ولی با گامهای استوار و با رهبری آیت الله شیخ عیسی قاسم، در حال حرکت است.
درباره تأثیر انقلاب بحرین دربر ملا کردن ادعاهای واهی آل خلیفه مبنی بر انقلاب «فرقهای» و «تروریستی»، این فعال بحرینی گفت: رژیم بحرین عمداً با کمک کشورهای غربی مانند آمریکا، انگلیس و اسرائیل و کشورهای خلیج فارس، جنبش مطالبهگری مردمی را از طریق رسانهها تحریف میکند، اما آگاهی رهبری و مردم [بحرین]، تمام تلاشهای رژیم و هم پیمانانش را ناکام گذاشت».
وی ادامه داد، ملت و رهبری یمن توانستند اصول و پاکی انقلاب را حفظ و نگاه مردم جهان را جلب کند، انقلاب بحرین نیز به یکی از آگاهترین و پاکترین انقلابهای موسوم ه «بهار عربی بدل شد که رژیم آل خلیفه و همپیمانانش را در محافل بینالمللی به درد سر انداخت و حمایت آزادگان جهان و نهادهای حقوق بشری را جلب کرد».
المدهون درباره تاکتیکهای بحرین برای سرکوب انقلاب خاطر نشان کرد، تاکتیکهای این رژیم، تهی کردن محتوای انقلاب است که با رفع مطالبات جزئی صورت میگیرد که پاسخگوی خواستههای مردم نیست. این مسئله در انقلابهای گذشته اتفاق افتاد که آخرین مورد آن جنبش سال ۱۹۹۴-۱۹۹۹ بود.
وی در پایان تأکید کرد که مخدوش کردن یا سرکوب انقلاب نیز یکی دیگر از حریههای رژیم آل خلیفه است، ولی آگاهی و بصیرت رهبران انقلاب از جمله شیخ علی سلمان و آیت الله عیسی قاسم، تضمینی برای عدم مصادره یا نابودی انقلاب است.
منبع: فارس
انتهای پیام/ ۹۱۱