به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، حجتالاسلام نورالله قدرتی معاون رییس قوه قضائیه در اختتامیه جشنواره شهید بهشتی اظهار داشت: پژوهش و علم ذاتاً ارزش دارد و باید به این مسئله توجه کرد. مردم و کشوری که ارزش و جایگاه علم حتی علم دنیوی صرف را قائل نیستند، قطعاً به رشد کافی نخواهند رسید.
وی افزود: قبل از انقلاب با آن همه سرمایه و امکاناتی که وجود داشت، کشور ما عقب ماندگیهای زیادی داشت و از برکات پیروزی انقلاب اسلامی، توجه ویژه به علم و دانش است و شاهد رشد کمی پژوهشگران و دانشجویان هستیم که از نشانههای ارزشمند است.
قدرتی افزود: یکی از افراد تأثیر گذار در این مسیر، شهید بهشتی بود و دشمن هم امثال شهید بهشتی را به خوبی میشناخت که اگر با جایگاه علمی که داشتند در جامعه بمانند و ارزشهای خود را ترویج دهند چه اتفاقاتی خواهد افتاد.
معاون حقوقی قوه قضائیه اظهار داشت: اهل علم و پژوهشگران از جمله افرادی بودند که دشمن ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی آنها را هدف خود قرار داد.
قدرتی به عدالت اجتماعی اشاره و تصریح کرد: برخی از پژوهشگران نظریاتی از شهید بهشتی مطرح کردند که سی سال بعد از آن تاریخ، اندیشمندان غربی آنها را ارائه دادند که این موضوع برگرفته از فرهنگ غنی اسلامی است.
معاون حقوقی قوه قضائیه به برگزاری جشنواره شهید بهشتی اشاره و تصریح کرد: این موضوع بیانگر اهمیت به موضوع علم و دانش است.
قدرتی ادامه داد: سخن از عدالت گفتن راحت است اما در اجرا و عمل بسیار مشکل است و اگر حکومتی بخواهد عادلانه رفتار کند قطعاً نیاز به قوانین کارآمد دارد و دشمن هم از همین نقطه سو استفاده میکند.طبق روایات مردم به امنیت، عدالت و رفاه و توسعه نیاز دارند و دستگاه قضائی بی گمان در هر سه اینها نقش دارد.
وی افزود: از ۴۵ هزار کارخانه فعال،۹۰ هزار کارخانه و مجموعه تولیدی هستند که بیش از ۱۲ هزار مورد آنها تعطیل شدند و بر حسب بررسیها هفت هزار کارخانه میتواند با تلاشها احیا شود.
انتهای پیام/ 241