به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، شهرام غفاری، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی عصر امروز (یکشنبه) در نشستی خبری اظهار داشت: ما نه تنها خدمات را در حوزه درمان کاهش نداده ایم بلکه این روند روبه رشد بوده و افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: ۴۳ میلیون نفر در حال حاضر از خدمات سازمان در تمامی استانهای کشور بهرهمند هستند و بیش از ۱۵ درصد از خدمات سرپایی در سه و چهار ماه اخیر رشد داشته است.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: یکی از خدمات و موضوعات مهم در سازمان، موضوع ارائه خدمات به زوجین نابارور است. خوشبختانه این موضوع در شهریورماه امسال نهایی و چندماه پس از آن اجرا شد، در همین راستا خدمات مطلوبی به این زوجین ارائه میشود.
وی ادامه داد: با بیش از ۱۰۰ مرکز ناباروری در کشور قرارداد بسته ایم، ۵۰ مرکز خصوصی است و نیمه دیگر دولتی هستند.
غفاری با اشاره به پروندههای تشکیل شده در بحث زوجین نابارور، ابرار کرد: بیش از ۳هزار پرونده ناباروری در سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شده است و زنان زیر ۴۵ سال میتوانند از خدمات این سازمان برخوردار شوند و در مردان ما محدودیت سنی نداریم.
وی ادامه داد: یکی از شرایط بهره مندی زنان از خدمات ناباروری، گذشت یکسال از ازدواج آنها و اقدام برای باروری است، در این صورت میتوانند از خدمات ناباروری استفاده کنند.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی ابراز کرد: یکی دیگر از اقدامات مطلوب سازمان تأمین اجتماعی، راه اندازی کلینیک دیابت و فشارخون است، بررسیها در سازمان نشان میدهد ۱۰ تا ۲۰ درصد از بیماران مبتلا با دیابت و فشارخون هستند، این در حالی است که نرخ ابتلا در دنیا ۷درصد است و این میزان بالایی است.
وی اضافه کرد: هزینههای بیماران دیابت و فشارخون بسیار بالاست و امروز بیش از ۴۰ مرکز ملکی سازمان، غربالگری را آغاز کرده اند و مبتلایان را شناسایی و در زنجیره درمان قرار میدهند.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به دیگر خدمات این سازمان، ابراز کرد: در شهرهایی که ما مرکز ملکی نداریم، بیمه شدگان میتوانند به مراکز دولتی مراجعه و هزینه درمان آنها رایگان است. در بیش از ۳۶۰ شهر کشور این امکانات فراهم است و افراد بالای ۶۵ سال به بالا با مراجعه به هر مرکز دولتی دانشگاهی و تأمین اجتماعی، درمان آنها رایگان است. هزینه این دو طرح حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در امسال بوده است.
وی در بخش دیگری از این نشست، به موضوع نسخه نویسی الکترونیک اشاره کرد و گفت: امروز بیش از ۸۰ درصد نسخ مراکز طرح قرارداد ما به صورت الکترونیکی است و این مطلوب واقع است.
غفاری، تأکید کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیک دارای نواقصی هم بود، این نواقص و مشکلات برای ما، مردم و مراکز طرح قرارداد بود، اما با این حال این طرح، به نحو مطلوبی پیش رفته و باید از آن حفاظت کرد.
وی ابراز کرد: برخی از بیمههای تکمیلی نسخ الکترونیکی را نپذیرفته اند، اما تلاش میکنیم تا در سال آتی آنها نیز به این طرح بزرگ بپیوندند.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی، در پایان از مانع شدن نسخه الکترونیکی در برابر تخلفات احتمالی سخن گفت و اظهار کرد: در نسخه الکترونیک چند مشکل وجود دارد که رعایت حریم خصوصی داده و اطلاعات بیمار یکی از آنهاست که ممکن است مورد سوء استفاده قرار بگیرد.