مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس ‌همدان تاکید کرد؛

ضرورت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده

سردار «ظفری» گفت: برگزاری جشنواره‌هایی همچون جشنواره شعر «دفاع مقدس» و جایزه ادبی «یوسف» برای این است که تغییر کنیم و بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل‌های آینده انتقال دهیم و ادامه مسیر شهدا بر روی دوش تک‌تک ما است.
کد خبر: ۵۱۱۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۹ - 10March 2022

ضرورت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده/ یا  ادامه مسیر شهدا بر روی دوش تک‌تک ما استبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار «مهدی ظفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان امروز در آیین اختتامیه دهمین جایزه ادبی «یوسف» و جشنواره «شعر دفاع مقدس» استان همدان اظهار داشت: اینکه همیشه دم از شهید و شهادت می‌زنیم آیا آنان را به طور کامل می‌شناسیم؟ اگر بخواهیم مقام شهید و رزمنده بودن را در ذهنمان تصویر کنیم لازم است بدانید که شهید کسی است که صدها دلیل دارد برای اینکه به  وارد عرصه جبهه و جنگ نشود، اما همه این دلایل را پشت سر می‌گذارد و وقتی وارد جبهه و جنگ می‌شود همه سختی‌ها را می‌پذیرد.

وی تصریح کرد: کسی که راه شهادت را انتخاب می‌کند باید در دو عرصه جهاد اکبر و جهاد اصغر فعال باشد، چطور می‌شود  کسی آن‌قدر با خدا انس بگیرد که به مقام شهادت برسد و از طرفی هم باید به محاسبات جبهه و جنگ آشنا باشد.

سردار ظفری افزود: در بسیاری از اردوگاه‌های دوران دفاع مقدس هنوز آثاری از قبرهایی که رزمنده‌ها برای راز و نیاز با خدا کنده بودند مشاهده می‌کنید، کسی که راه ایثار و شهادت را انتخاب می‌کند این توانایی را دارد که وقتی با پای قطع شده اسیر می‌شود با وجود اینکه اسمش در صلیب سرخ ثبت نشده حاضر نیست از طریق خبرنگار نامحرم خبر زنده ماندن خود را اعلام کند، وقتی شهید می‌شود در وصیت‌نامه‌اش می‌نویسد که دوستان اگر من شهید شدم و بدنم به وطنم برگشت، دستان مرا از تابوت بیرون بیاورید تا همه بدانند من دست خالی دارم می‌روم، وقتی هم که جانباز و یا سالم برمی‌گردد انتظاری ندارد، ممکن است استثنایی‌ها باشند ولی عمده رزمنده‌ها انتظاری ندارند.

وی عنوان کرد: مادر چهار شهید تنها حرفش این است که  ناراحتم که دیگر کسی را ندارم که فدای انقلاب کنم، وقتی کسی قطع نخاع می‌شود و به ملاقات او می‌رویم و از او می‌پرسیم چه درخواستی داری می‌گوید که تو ساعت اداری آمدید زودتر برگردید که من مدیون نشوم.

مدیر‌کل ‌حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان با بیان اينکه در جنگ و دفاع مقدس شاهد بزرگ‌ترین واکنش جهانی نسبت به ملت اسلامی بودیم، گفت: صدام در هنگام حمله به ایران گفته بود که تصرف ایران برابر ارتش قهرمان عراق یک تفریح نظامی است، اما با اقتدار در مقابل آنان ایستادیم.

وی با اشاره به اینکه با نگاه حزبی نمی‌توان به حکومت جهانی رسید، افزود: حزب کوچک است و نمی‌توان در قامت حزب، عاشورا را معرفی کنیم، هدف امت اسلامی تشکیل امت اسلامی است و به همه فکر می‌کند؛ اما حزب اسلامی فقط خودش را می‌بیند و همان‌گونه که امام خمینی (ره) فرمودند اگر کسی به فکر تشکیل حکومت اسلامی نباشد خائن است.

سردار ظفری با بیان اینکه قنوت با قیام همراه است و شهید سلیمانی در کنار تواضع قیام هم کرد، افزود: آیا برای من رزمنده موقعیتی پیش آمده که بروم در بین دختران  جوان که شاید پوشش آنان مورد پسند خیلی ها نباشد بگویم که خودم را فدای شما می‌کنم ما نباید بترسیم و باید حرف خود را بزنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر به تعبیر شهید کاظمی به آن درجه برسیم که هر کس یک شهید زنده باشد آن روز به سمت تکامل می‌رویم، امروز هرچه زمان بیشتر می‌گذرد دایره دفاع ما بیشتر می‌شود، اگر لقمه حلال آوردی کشاورز می‌شود شهید سلیمانی و شهید سلیمانی شدن خیلی راحت است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان بیان داشت: برگزاری این جشنواره‌ها  برای این است که تغییر کنیم و بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل‌های آینده انتقال دهیم و  ادامه مسیر شهدا بر روی دوش تک‌تک ما است.

این مسئول با اشاره به برگزاری کنگره ملی هشت هزار شهید استان همدان در سال ۱۴۰۲ گفت: انتظارات ما این است که هر کس در هر جایگاهی که است نسبت به این کنگره احساس مسئولیت کند و همه فعالیت‌های فرهنگی باید زیر چتر کنگره قرار بگیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار