مروری بر زندگی شهید «نعیم قادری»

شهید نعیم قادری عاشق انقلاب و رهبر بود و با تمام وجود از انقلاب اسلامی دفاع کرد و به فرزندان خود سفارش می‌کرد تا آخرین قطره خون از آرمان‌های امام خمینی (ره) دفاع کنند و ادامه‌دهنده راه شهدا باشند.
کد خبر: ۵۱۳۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳ - 29March 2022

مروری بر زندگی شهید «نعیم قادری»به گزارش دفاع‌پرس از سنندج، شهید «نعیم قادری» پیشمرگ مسلمان کرد روز ششم خرداد ماه سال ۱۳۴۲ در روستای پایگلان از توابع شهرستان سروآباد متولد شد.

هنوز هفت روز از تولد نعیم نگذشته بود که پدرش را از دست داد، وی دوران کودکی را در محیط با صفای روستا سپری کرد و با رسیدن به سن شش سالگی برای علم آموزی راهی مدرسه شد.

وی با شور و شوق و استعداد سرشاری که داشت مقطع ابتدایی را به پایان رساند، اما به دلیل نبودِ امکانات آموزشی و تحصیلی از ادامه تحصیل بازماند و در سن نوجوانی پا به پای دیگر اعضای خانواده به کار کشاورزی و باغداری مشغول شد.

کانون گرم خانواده و محیط با صفای روستا، او را فردی حق‌جو، تلاشگر صبور، با اراده و در عین حال خوش‌خلق به بار آورده بود.

به همه احترام می‌گذاشت و با مهربان و خوش اخلاقی رفتار می‌کرد و در حد توان برای رفع مشکلات دیگران تلاش می‌کرد و در این راه از هیچ کمکی فروگذار نبود.

نعیم سال ۱۳۶۰ با تصمیم بزرگان خانواده با دختری به نام فرشته از اهالی روستای پایگلان ازدواج کرد و ثمره پیوند او با همسرش دو فرزند (پسر) است.

با ورود سپاه و آغاز پاکسازی روستای پایگلان از وجود عناصر ضد انقلاب، در دوم اردیبهشت سال ۱۳۶۱ به جمع پیشمرگان مسلمان کرد پیوست.

وی عاشق انقلاب و رهبر بود و با تمام وجود از انقلاب اسلامی دفاع کرد و به فرزندان خود سفارش می‌کرد تا آخرین قطره خون از آرمان‌های امام خمینی (ره) دفاع کنند و ادامه دهنده راه شهدا باشند.

نعیم، سرانجام پس از سال‌ها مجاهدت در راه مبارزه با عوامل استکبار، روز دوازدهم شهریورماه سال ۱۳۶۲ هنگام برگشت از ماموریت در راستای حفظ امنیت پایدار منطقه در گردنه «مله دوش» واقع در بین روستای «گواز» و «سر ریز» به کمین گروهک ضد انقلاب افتاد و پس از ساعت‌ها درگیری و مقاومت در برابر دشمن، به همراه تعداد ۱۱ تن از همرزمانش به شهادت رسید و پیکر مطهرش پس از تشییع در مزار شهدای روستای پایگلان به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار