نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

ماه مبارک رمضان فرصتی برای تبلیغ و تبیین معارف اسلامی

حجت‌الاسلام شاهرخی گفت: ماه مبارک رمضان، محرم، صفر، مناسبت‌های دینی، مذهبی، انقلابی و بصیرتی فرصت‌های شگرف و فوق العاده‌ای را برای طلایه داران امر تبلیغ و تبیین فراهم کرده تا از چشمه جوان معارف اسلامی که خود نوشیده اند و اقتباس کرده اند، متعلمین را از معارف ناب سیراب کنند.
کد خبر: ۵۱۳۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۲ - 31March 2022

ماه مبارک رمضان فرصتی برای تبلیغ و تبیین معارف اسلامی

به گزارش دفاع‌پرس از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین «سید احمد رضا شاهرخی» امروز پنج شنبه در همایش طلایه داران تبلیغ در سخنانی با تاکید بر اینکه جامعه روحانیت و طلایه داران عرصه تبلیغ و منبر رسالتشان، همان رسالت انبیا است، اظهار داشت: در تبلیغ و تبیین معارف و آموزه‌های اسلامی، در بیان احکام و اعتقادات و… همان رسالتی که بر عهده انبیا الهی بوده از سوی جامعه روحانیت انجام می‌گیرد

وی با تاکید بر اینکه مساجد، روحانیت، اساتید حوزه‌های علمیه در هر استان و شهری سرچشمه جوشان معارف اسلامی هستند افزود: معارف اسلامی از سوی این شخصیت‌های حقیقی و حقوقی باید نشر پیدا کند، تبیین و تبلیغ شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان داشت: بدون اینها اگر کسی اقدام به تبلیغ و تبیین کند، آسیب زننده است، عرصه منبر و تبلیغ در طول تاریخ افتخاری بوده که از آن روحانیت معظم بوده است.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه کار روحانیت تعلیم و تربیت اسلامی است ادامه داد: این امر نیز با حسن خلق، معاشرت، گفتار صحیح، رفتار درست، شیوه‌های مناسب و به روز، راههای تأثیر گذار و… باید صورت گیرد.

وی ادامه داد: عصاره اعتقادات اسلامی و اخلاق و احکام اسلامی همان تعلیم و تربیت اسلامی است، اگر در این عرصه کوتاهی صورت گیرد، بین متعلمین عرصه تبلیغ و مربیان، جامعه روحانیت و مبلغین ما را دیگران فاصله ایجاد می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه در این صورت تعلیم و تربیتی که هدف بعثت پیامبر اسلام است محقق نخواهد شد گفت: ماه مبارک رمضان، محرم، صفر، مناسبت‌های دینی، مذهبی، انقلابی و بصیرتی فرصت‌های شگرفی و فوق العاده ای را برای طلایه داران امر تبلیغ و تبیین فراهم کرده تا از چشمه جوان معارف اسلامی که خود نوشیده اند و اقتباس کرده اند، متعلمین را از معارف ناب سیراب کنند.

حجت الاسلام شاهرخی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی فرصت بیشتری فراهم شده تا روحانیت در کار تبلیغ و تبیین و تعلیم و تربیت اسلامی و پیگیری امور مردم و عرصه‌های خدمت و محرومیت زدایی حضور داشته باشند.

وی تصریح کرد: باید ضمن احترام به پیشکسوتان و افراد با تجربه، راه را برای جوانان باز کرد، تعامل با جوانان، برگزاری محافل دینی و مذهبی در مساجد با حضور جوانان، تربیت ۱۰ میلیون جوان مؤمن، انقلابی، پای کار، معنویت گرای، اخلاق مدار و عدالت خواه مطالبه مقام معظم رهبری است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه این ۱۰ میلیون جوان مؤمن با این خصوصیات و ویژگی‌ها، سرمایه نظام اسلامی خواهند بود افزود: اینها همان جوانان مطالبه گری هستند که هم حمایت می‌کنند از فعالیت‌های تأثیر گذار و خدمت رسانی به مردم و هم نقد منصفانه و منطقی و مستدل و پیشنهادهای سازنده بدون پرخاشگری، اهانت و بدزبانی دارند.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: اینها پاسداران انقلاب اسلامی خواهند بود، طبیعی است که پرچم این راه در دست جامعه روحانیت و مبلغین است که رسالتشان همان رسالت انبیا الهی است.

وی با تاکید بر اینکه ما در این مقطع وظیفه حساسی را بر عهده داریم و باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم تا دین خدا را در جامعه ترویج کنیم افزود: هم باید گذشته را جبران کنیم و هم مستحکم در راه آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی و دینی بایستیم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه یک روحانی و مسجد فعال، با جمع جوانانش، بسیجیانش، کانون‌های قرآنی و اتحادیه‌های قرآنی، عرصه‌های خدمت گذاری و گروههای جهادی با مدیریت امام جماعت و مبلغین می‌توانند در شهر و کشور تأثیر گذار باشد گفت: مسجد و منبر و تبلیغ یک حلقه وصل میان مردم و روحانیت است، عرصه تبلیغ یک حلقه وصل است که مردم را به روحانیت متصل می‌کند.

حجت الاسلام شاهرخی تاکید کرد: مناسبت‌ها دینی، مذهبی، انقلابی و بصیرتی این حلقه‌های وصل هستند و اگر اینها را ضعیف مدیریت کنیم این ارتباط‌ها سست و کمرنگ می‌شود افزود: چند بار در نماز جمعه تکرار کردم که مردم به سمت مساجد بیایند، تقاضای روحانیت این است که حضور مردم در مساجد پررنگ شود.

وی بیان داشت: از طرف دیگر از مردم می‌شنویم که حضور روحانیت در مساجد و نمازخانه‌های ادارات یک حضور کمرنگ است، نماز ظهر مساجد تعطیل و به سمت ادارات رفته اند، برای نماز ظهر مسجد هم باید فکری کنند، نمی‌شود در مسجد را قفل کرد و به یک اداره رفت و بعد کسی هم آنجا حضور پیدا نکند، مالک مسجد خداوند است، همه دست به دست هم دهیم تا اتفاقات خوبی روی دهد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر همکاری همه جانبه در این رابطه و پیدا کردن راهکارهای مناسب بیان داشت: در فضای معنوی و قرآنی ماه مبارک رمضان این امر مورد توجه قرار بگیرد.

حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه از این شکل و شیوه اقامه نماز در ادارات رضایت نداریم گفت: انتظار داریم که با ستاد اقامه نماز و بنیاد مهدویت همکاری لازم در بحث اقامه نماز با کیفیت و کمیت صورت گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد حساسیت لازم از سوی مبلغین و روحانیت برای تحقق شعار سال گفت: ما فرصت آزمون و خطا در این استان نداریم، نمی‌توانیم به آخر سال برسیم و ببینم باز هم در همان نقطه ابتدایی هستیم، همه باید دست به دست هم دهیم، سازمان و نهادهای اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و… رصد شوند و هر جایی که احساس کردیم عقب ماندگی هست آن را به مقام مسئول در مسیر صحیح گوشزد کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان تاکید کرد: لرستان در وضعیتی نیست که چهار سال بگذرد و بعد ببینیم نه خبری از رونق تولید هست و نه خبری از جهش تولید و مانع زدایی در این حوزه.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه اگر اینها تحقق پیدا می‌کرد وضعیت استان به شکل دیگری بود و شاهد آسیب‌های اجتماعی، مشکل در معیشت مردم، فعالیت‌های فرهنگی، دینی و مذهبی نبودیم گفت: ائمه جمعه و جماعات، جامعه روحانیت از فعالیت‌های تأثیر گذار که در راستای خدمت رسانی به مردم است، حمایت می‌کنند، البته وظیفه خود را هم نقد منصفانه و مبتنی بر استدلال و به دور از پرخاشگری و اهانت می‌دانند.

وی تاکید کرد: در بحث جهاد تبیین و بیانیه گام دوم انقلاب به دنبال جامعه‌ای هستیم که در آن اعتقادات اسلامی، احکام و اخلاق اسلامی و عدالت، شایسته سالاری و… حاکم باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار