امام جمعه اهل سنت بخش نگین کویر فهرج:

جمهوری اسلامی مفهوم مردم سالاری دینی را به دنیا عرضه کرد

«شهیکی» گفت: اسلامیت و جمهوریت نظام و نقش مردم تحقق بخشیدن به آن است و بر همین اساس است که مفهوم مردم سالاری دینی در این مرز و بوم و ارائه آن به جهانیان عرضه می شود.
کد خبر: ۵۱۳۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۰ - 01April 2022

جمهوری اسلامی مفهوم مردم سالاری دینی را به دنیا عرضه کرد

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، «مولوی عبیدالله شهیکی» امام جمعه اهل سنت بخش نگین کویر فهرج در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۱۲ فروردین و حضور مردم در پای صندوق های رأی نشان از علاقه خاص مردم به این نظام الهی و معنوی و اعتماد دو چندان به بنیان گذار کبیر انقلاب است.

وی با اشاره به نقش مردم در انتخاب مسئولان رده بالای کشور بیان کرد: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند روز جمهوری اسلامی جز مهمترین، پربرکت ترین و تعیین کننده ترین روزهای تاریخ ماست که موجب ولادت مولود پربرکتی به نام جمهوری اسلامی ایران شد.

شهیکی افزود: همچنین طبق فرمایشات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ۱۲ فروردین روز غلبه جنود «الله» بر جنود شیاطین است و ما باید این روز را زنده نگه بداریم.

امام جمعه اهل سنت بخش نگین کویر فهرج با تأکید بر اینکه تحقق نظام اسلامی بدون پذیرش مردم امکان نداشته و ندارد اضافه کرد: اسلامیت و جمهوریت نظام و نقش مردم تحقق بخشیدن به آن است و بر همین اساس است که مفهوم مردم سالاری دینی در این مرز و بوم و ارائه آن به جهانیان عرضه می شود.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در هیچ لحظه ای بدون مشارکت مردم نبوده خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی موجب عبور گذرای جامعه ی ایران از یک استبداد سلطنتی به یک آزادی دینی بوده و بعد از انقلاب هم نقش مردم بدون وقفه در سطوح سیاسی و اجتماعی فعال و تعیین کننده بوده است.

شهیکی در ادامه دلیل ماندگاری انقلاب اسلامی را با وجود بحران ها، جنگ تحمیلی ۸ ساله و تحریم ها، مردمی بودن و تشکیل انقلاب از یک بدنه اجتماعی مستحکم دانست و گفت: جمهوری اسلامی از بدو پیروزی تاکنون همه امورات خویش را با خواست و مشارکت مردم و حضور حداکثری آنان انجام داده و این موجب پیشرفت های مختلف در اکثریت زمینه ها شده است.

امام جمعه اهل سنت بخش نگین کویر تصریح کرد: مردم این نظام و انقلاب را از خود دانسته و تمام مصائب و مشکلات را کنار زدند و به قله های پیشرفت و سعادت در جهان امروز رسیده اند‌.

وی در پایان به کشورهایی که به رأی و نظر مردم اهمیت نمی دهند اشاره و بیان کرد: اگر کشورهای دور و نزدیک خود را نگاه کنیم شاهد این هستیم که به دلیل عدم مشارکت مردم در امورات خویش جامعه آنان از حاکمیت فاصله گرفته و در آستانه ی فروپاشی، خودکامگی و سرنگونی قرار گرفته اند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها