به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، «سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز (دوشنبه) در ابتدای بازدید از بیمارستانهای فوق تخصصی خاتمالانبیا (ص) و ساسان با حضور در مرکز تحقیقات علوم اعصاب شفا بیمارستان فوق تخصصی خاتمالانبیا (ص) از خانوادههای شهدا و ایثارگران این بیمارستانها عیادت کرد و برای این عزیزان سلامتی و شفا در درگاه الهی مسئلت کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشستی با کارکنان بیمارستان فوق تخصصی خاتمالانبیا (ص) ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو با تأکید بر ضرورت انتقال تجارب خدمات رسانی به ایثارگران به سایر کشورها، گفت: این بیمارستان جایگاه ویژهای برای کشورهای همسایه دارد و امیدواریم به صورت مستمر کیفیت خدمت رسانی به بیماران در این بیمارستان افزایش یابد.
هادی کاظمی، رئیس بیمارستان فوق تخصصی خاتمالانبیا (ص) و جمعی از کارکنان این بیمارستان در این نشست گزارشی از وضعیت بیماران ایثارگر بستری در این بیمارستان ارائه کردند و قاضیزاده هاشمی با حضور در محوطه این بیمارستان مشکلات این بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین با حضور در بیمارستان فوق تخصصی ساسان و بخش آی سی یو این بیمارستان از جانبازان و بیماران ایثارگر بستری در این بیمارستان عیادت کرد.
معاون رئیس جمهور همچنین در نشستی با مسئولان و کارکنان بیمارستان فوق تخصصی ساسان ضمن تبریک سال نو خطاب به آنها گفت: شما عزیزان با خدمت به ایثارگران مجاهدین در راه خدا هستید و این جای قدردانی و شکرگزاری دارد. خدمت به بشریت مقدس و خدمت به ایثارگران مقدستر است و پرستاری از مادران شهدا توفیق الهی است و جای تشکر دارد.
قاضیزاده هاشمی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران وظایف متنوعی از جمله تأمین معیشت، اشتغال، تحصیل و ... برای جامعه ایثارگری به عهده دارد و البته ارائه خدمات در حوزه بهداشت، سلامت و درمان مهمتر از واجبات اساسی در بنیاد شهید و امور ایثارگران است، زیرا والدین شهدا پا به سن گذاشتهاند و مجاهدان و رزمندگان طبق فرمایش شهید سلیمانی بعد از جنگ خیبر دچار عوارض شیمیایی شدهاند و نیاز به خدمت رسانی دارند.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه متأسفانه مشکلات اقتصادی در زندگی ایثارگران وجود دارد، افزود: با توجه به این مشکلات ایثارگران به خدمات و مراقبت بیشتری نیاز دارند. این مراقبتها در سه سطح خدمات درمانی شامل خدمات بستری و سرپایی، خدمات مددکاری و خدمات تفریحی است و باید جامعه هدف ما تحت رصد و آموزش باشند تا دانش آنها همواره ارتقا یابد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در سطح بعدی باید خدمات نقاهتگاهی و مراقبت دائمی از بیماران ایثارگر ارتقا پیدا کند. سیاست بنیاد ارائه خدمات در منزل به بیماران ایثارگر است که به تقویت ابعاد عاطفی نیز میانجامد. مراکزی مانند مجموعه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار نیز مورد نیاز است که به این عزیزان خدمات تفریحی ارائه کند.
قاضیزاده هاشمی در تشریح خدمات درمانی مورد نیاز برای جامعه ایثارگری افزود: این خدمات شامل دو سطح خدمات بستری و سرپایی است و لازم است که این دو در کنار هم رشد پیدا کنند نه اینکه رشد کاریکاتوری داشته باشند. لازم است که هزینهها کنترل شود و سرمایهگذاری بلندمدت انجام شود و با توجه به اینکه جمعیت کشور رو به سالمندی است این خدمات در طولانی مدت نیز قابل استفاده است.
معاون رئیس جمهور با اشاره به ضرورت گسترش شبکه درمانی در سراسر کشور گفت: باید مدت بستری بیماران کاهش و مدلهای شبکههای درمانی استانی گسترش یابد و این نیاز به کار و تحول انقلابی دارد. در حوزه گسترش تختها باید به پنج هزار تخت در حوزه اعصاب و روان و پنج هزار تخت عمومی دست پیدا کنیم، هماکنون در کشور نزدیک یک هزار و ۱۰۰ تخت در حوزه اعصاب و روان و نزدیک ۲ هزار تخت عمومی در اختیار داریم که لازم است این آمار به ۱۰ هزار تخت برسد.
معاون رئیس جمهور ضمن تأکید بر حمایت از توسعه مراکز درمانی بیمارستان ساسان گفت: بخشی از بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال جدید به حوزه درمان و سلامت ایثارگران اختصاص یافته است. باید پروژههای نا تمام کلنگ زده به سرانجام برسد و زمان پایان پروژهها به کمتر از دو سال کاهش یابد.
قاضیزاده هاشمی در پایان ضمن تبریک مجدد سال جدید و آرزوی توفیق و سلامتی برای کادر بیمارستان فوق تخصصی ساسان خطاب به مسئولان این بیمارستان، گفت: امیدوارم سال پر خیر و برکتی داشته باشید و با کار جهادی در خدمت به جامعه ایثارگری و انجام پروژهها موفق و مؤید باشید.
علیرضا توکلی مهرجردی، رئیس بیمارستان فوق تخصصی ساسان در این نشست به ارائه گزارشی از وضعیت بیمارستان و جانبازان و ایثارگران بستری در این بیمارستان پرداخت.
انتهای پیام/ 112