پرواز ریزپرنده‌های سپاه در رزمایش ضدتروریستی «سهند ۲۰۲۵»+ فیلم

در جریان رزمایش سهند ۲۰۲۵، تصاویری از اجرای تمرین‌های تاکتیکی نیرو‌های مخصوص سپاه با استفاده از ریزپرنده‌های انتحاری منتشر شد.
کد خبر: ۷۹۷۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰ - 02December 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، رزمایش مشترک ضدتروریستی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای با عنوان «رزمایش مشترک ضدتروریستی سهند ۲۰۲۵» به میزبانی نیروی زمینی سپاه از روز (دوشنبه) در منطقه عملیاتی تیپ مکانیزه امام زمان (عج) استان آذربایجان شرقی آغاز شد.

پرواز ریزپرنده‌های سپاه در رزمایش ضد تروریستی «سهند ۲۰۲۵»

در جریان رزمایش سهند ۲۰۲۵، تصاویری از اجرای تمرین‌های تاکتیکی نیرو‌های مخصوص سپاه با استفاده از ریزپرنده‌های انتحاری منتشر شد. این مانور با هدف تقویت قابلیت‌های دفاعی و ارتقای مهارت‌های عملیاتی برگزار و نشان‌دهنده به‌کارگیری فناوری‌های پیشرفته در عملیات‌های نظامی است.

رزمایش «سهند-۲۰۲۵» موجب تقویت همکاری‌های نظامی و دفاعی ایران با کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای، از جمله روسیه، چین، هند و برخی کشور‌های آسیای میانه می‌شود.

این رزمایش، آمادگی ایران برای نقش‌آفرینی به‌عنوان هم‌پیمان دفاعی در چارچوب سازمان همکاری شانگهای را به نمایش گذاشته و توانمندی کشور در تأمین امنیت مسیر‌های انرژی و حفظ ثبات منطقه‌ای را برجسته می‌کند. 

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار