به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، ناشران، مؤسسات فرهنگی، نهادها، انجمنها، تشکلهای نشر، آژانسهای ادبی و دیگر فعالان فرهنگی حوزه بینالملل میتوانند از امروز شانزدهم تا حداکثر بیستوهفتم فروردین ۱۴۰۱ با مراجعه به پایگاه اینترنتی ketab.ir شرایط و ضوابط حضور در بخش بینالملل «سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران» را مطالعه و نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
بخش بینالملل «سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران» بهمنظور شناساندن بهتر ظرفیتهای صنعت نشر جمهوری اسلامی ایران، گسترش مراودات فرهنگی در عرصه بینالملل، زمینهسازی برای برقراری ارتباطات حرفهای بین ناشران ایرانی و خارجی و بررسی مشکلات و راهکارهای توسعه نشر بینالملل از ناشران، مؤسسات فرهنگی، نهادها، انجمنها، تشکلهای نشر، آژانسهای ادبی و دیگر فعالان فرهنگی حوزه بینالملل برای حضور در بخش بینالملل «سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران» دعوت میکند.
شرایط حضور در بخش بینالملل «سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران» به شرح ذیل است:
• نهادها، سازمانها، مؤسسات، انجمنها و تشکلهایی که فعالیتهای آنها در حوزه دیپلماسی فرهنگی تعریف شده باشد و یا محصولات فرهنگی در حوزه نشر برای عرصه بینالملل تولید کرده باشند؛
• ناشران و آژانسهای ادبی ایرانی که حق نشر (کپی رایت) کتاب یا کتابهای خود به سایر زبانها را به ناشران دیگر واگذار کردهاند یا در صدد فروش حق نشر (کپی رایت) کتاب یا کتابهای خود به ناشران سایر کشورها هستند؛
• ناشران ایرانی که کتابهای خود را برای ارائه به بازارهای جهانی، به زبانهای غیرفارسی منتشر کردهاند؛
• طرحهای حمایت از ترجمه و نشر آثار ایرانی به زبانهای خارجی؛• ناشران و آژانسهای ادبی ایرانی که علاقهمند به خرید حق نشر (کپی رایت) کتاب از ناشران و آژانسهای ادبی خارجی هستند؛
• ناشران و آژانسهای ادبی در صورت تمایل میتوانند در بخش رویدادها، نسبت به معرفی نشر و آثار به زبان انگلیسی نیز اقدام کنند؛
• ناشران ایرانی که علاقهمند به عرضه غیرمستقیم کتابهای دارای فروش کپیرایت و با قابلیت فروش کپیرایت در بازار جهانی هستند.
ضوابط حضور در بخش بینالملل «سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران» نیز به شرح ذیل است:
• کتابهای ناشران داخلی باید دارای مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده و به شکل قانونی در ایران منتشر شده باشند.
• ناشرانی که به دنبال عرضه کتابهای خود در حوزه بینالملل هستند، صرفاً میتوانند به معرفی کتابهای تألیفی منتشرشده خود بپردازند. اولویت با کتابهایی با محتوای اصالت ایرانی، دو یا چندزبانه و همچنین برگزیدگان جشنوارههای ملی یا بینالمللی است. از لحاظ زمان چاپ، اولویت با کتابهایی است که آخرین ویرایش و یا تجدید چاپ آن مربوط به ۵ سال اخیر باشد.
• در مورد طرحهای حمایت از ترجمه و نشر آثار ایرانی به زبانهای خارجی، ضروری است نمونهای از کتابهایی که در ۵ سال اخیر از حمایتهای این طرحها استفاده کردهاند، همراه با مشخصات ناشران خارجی آنها ارائه شود.
• متقاضیان لیست آثار قابل عرضه را طی مهلت مقرر در سایت مذکور بارگذاری کنند.
• متقاضیان حضور در این بخش اعم از ناشران، آژانسهای ادبی و ... ضمن انتخاب کتابهای مناسب و قابلعرضه بههمراه کاتالوگ مربوطه، مسئولیت معرفی و مذاکره برای ارائه آثار خود در غرفه را برعهده دارند و موظفاند یک نفر را بهعنوان فرد حاضر در غرفه بهصورت ثابت معرفی کنند.
علاقهمندان و متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۴۱۵۵۴۰ تماس بگیرند.«سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران» از بیستویکم تا سیویکم اردیبهشت ۱۴۰۱ به صورت فیزیکی در مصلای امام خمینی (ره) و به صورت مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود.
انتهای پیام/ 121