بیانیه ستاد امر به معروف مازندران در خصوص حفظ حدود الهی در ماه مبارک رمضان

ستاد امر به معروف و نهی از منکر، فرماندهی انتظامی و دادستانی مرکز استان مازندران در خصوص حفظ حدود الهی در ماه مبارک رمضان بیانیه مشترکی صادر کردند.
کد خبر: ۵۱۴۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۲ - 05April 2022

بیانیه ستاد امر به معروف مازندران در خصوص حفظ حدود الهی در ماه مبارک رمضانبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، فرماندهی انتظامی و دادستانی مرکز استان مازندران در خصوص حفظ حدود الهی در ماه مبارک رمضان بیانیه مشترکی صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: 

«یا أیُّها الَّذینَ آمَنُوا کُتِبَ عَلَیکُم الصیام کَما کُتِبَ عَلی الَّذینَ مِن قَبلِکُم لَعَلَّکُم تَتَّقُون» (بقره آیه ۱۸۳)

باید امر به معروف و نهی از منکر کنید، وگرنه اشرار به شما حکومت می‌کنند، آنگاه خوبان شما دعا می‌کنند، ولی دعایشان مستجاب نمی‌شود. امام کاظم (ص)

احترام به آموزه‌های دینی و حریم سایر افراد از نکات برجسته فرهنگی ملتهاست که بوضوح در سابقه تمدنی و تاریخی ایران بزرگ که نماد پیروی از آموزه های ائمه معصومین علیهم السلام و الگوی تمام عیار برآمده از ارزشهای الهی و دینی می باشد قابل ملاحظه است؛ یکی از این آموزه‌های قابل تقدیس در جامعه اسلامی-ایرانی، ماه مبارک رمضان است که فرصت ذیقیمت برای پرداختن به ارزشهای معنوی و پالایش جان و روان در این ضیافت الهی است.

ضمن سپاس به درگاه حضرت احدیت که یکبار دیگر فرصت ورود و درک ماه مهمانی خدا را بر همه ما مقرر فرمود، بدینوسیله الزامات ذیل بر اساس قانون و بمنظور تکریم ماه مبارک و مراعات حال روزه داران ابلاغ می‌گردد.

مراتب ذیل برای همه اقشار و اصناف و افراد لازم الاجرا می‌باشد و نادیده گرفتن الزامات ابلاغی بر اساس قوانین جاری کشور و شرع مقدس جرم محسوب می‌گردد و مرتکبان بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مشمول اجرای قانون خواهند شد.

کلیه دستگاه‌های اجرایی (اعم از استانداری-فرمانداریها-شهرداریها، دستگاههای فرهنگی اعم از سازمان تبلیغات، فرهنگ و ارشاد اسلامی و... مراکز آموزشی و درمانی اعم از آموزش و پرورش، دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، بیمارستانها و درمانگاهها و...) و دستگاههای نظارتی و انتظامی بر اساس وظایف ذاتی خود می‌بایست شرایط حفظ حریم و حدود الهی بویژه در ماه مبارک رمضان را در سطح جامعه فراهم آورند.

به منظور رعایت حال مسافران و افرادی که بنا به دلایل مختلف قادر به روزه گرفتن نمی‌باشند، متصدیان مراکز پذیرایی و رستوران‌های بین راهی و پایانه‌ها می‌توانند با اخذ مجوز از پلیس نظارت بر اماکن عمومی، با رعایت شئونات اسلامی و استتار مکان به گونه‌ای که در ملاء عام تظاهر به روزه خواری صورت نگیرد، بطور محدود فعالیت کنند.

افرادی که بنا به هر دلیلی از جمله بیماری، مسافر بودن و... قادر به روزه گرفتن نیستند، با رعایت شئونات ماه مبارک رمضان از تظاهر به روزه خواری و خوردن و آشامیدن و استعمال دخانیات در ملاءعام خودداری نمایند.

مدیران شهرک های ساحلی و تفرجگاههای خصوصی ملزم می باشند ملاحضات قانونی، انتظامی و اخلاقی را در ماه مبارک رمضان (هم از سوی کارکنان و هم گردشگران و مراجعین) رعایت نمایند.

از آنجا که اتومبیل حریم خصوص تلقی نمی‌شود، کلیه رانندگان و سرنشینان ناوگان حمل و نقل عمومی و خودرو‌های شخصی موظف به رعایت حرمت ماه مبارک رمضان بوده و از هر گونه تظاهر به روزه خواری، ایجاد آلودگی صوتی و اعمال منافی شئونات اسلامی اجتناب نمایند.

دستگاه قضایی و نیروی انتظامی استان مازندران بر اساس اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و همچنین ماده ۹ و ماده ۱۱ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر و تاکید دادستان کل کشور، خود را موظف به حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر که در چارچوب وظایف قانونی خود اقدام به تذکر لسانی و امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند، دانسته و در صورت مقاومت و ایستادگی از سوی ساختارشکنان برخورد قضائی و انتظامی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها