محمود عباس، عملیات در تل‌آویو را محکوم کرد

پس از عملیات استشهادی شب گذشته یک جوان فلسطینی در قلب تل‌آویو، رئیس تشکیلات خودگردان ضمن محکوم کردن این عملیات، بر لزوم برقراری ثبات تأکید کرد.
کد خبر: ۵۱۴۹۷۲
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵ - 08April 2022

محمود عباس، عملیات در تل‌آویو را محکوم کردبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگران فلسطین، امروز (جمعه)، در بیانیه‌ای به عملیات استشهادی شب گذشته در قلب تل‌آویو واکنش نشان داد.

بنابر گزارش خبرگزار رسمی فلسطین «وفا»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین «کشتار دو غیرنظامی صهیونیست» را محکوم کرد و اظهار داشت که کشتار فلسطینیان و اسرائیلی‌ها تنها منجر به وخامت اوضاع می‌شود.

محمود عباس اضافه کرد: «همه ما در تلاش هستیم تا ثبات را به‌ویژه در ماه فضیل رمضان و اعیاد آتی مسیحیان و یهودیان برقرار کنیم».

با این حال، او با اشاره به ورود غیرقانونی ساکنان فلسطین اشغالی به مسجدالاقصی، بیان کرد: «تداوم ورود‌های غیرقانونی مکرر به مسجدالاقصی و اقدامات تحریک‌آمیز گروه‌هایی از شهرک‌نشینان تندرو در همه جا خطرناک است».

شب گذشته، منابع فلسطینی از انجام موفقیت‌آمیز یک عملیات استشهادی در خیابان «دزنگوف»، یکی از بزرگ‌ترین خیابان‌های تل‌آویو، خبر دادند. طبق گزارش رسانه‌ها، در پی این عملیات نه صهیونیست زخمی شدند و دو نفر دیگر به هلاکت رسیدند.

عامل این عملیات که یک جوان فلسطینی ۲۹‌ ساله به نام «رعد فتحی حازم» از اردوگاه جنین بود، صبح امروز پس از چند ساعت تعقیب و گریز، به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

این چهارمین عملیات شهادت‌طلبانه در فلسطین اشغالی در حدود یک هفته گذشته بوده است. منابع عبری پس از این عملیات خبر دادند که نیرو‌های رژیم صهیونیستی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند و برخی از خیابان‌ها را بسته‌اند.

بیانیه رئیس تشکیلات خودگردان در حالی صادر شده است، گروه‌های مقاومت فلسطین هر یک در بیانیه‌هایی جداگانه این عملیات را تبریک گفتند.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار