«اسماعیل وکیلزاده» رزمنده و جانباز دوران هشت سال دفاع مقدس لشکر 31 عاشورا در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در تبریز، اظهار داشت: در دفاع مقدس انسانهای بزرگی ظهور کردند که نخبه و متفکر بودند. یکی از آن نابغهها شهید «صیاد شیرازی» بود. صیاد مورد غضب بنیصدر خائن قرار گرفت چون صیاد در عمل ولایتمدار بود و با ایمان با صداقت پای انقلاب ماند. با درایت کم نظیر حضرت امام خمینی (ره) به صیاد میدان داده شد و او نیز نقشی حیاتی در جنگ تحمیلی ایفا کرد.
«وکیلزاده» ادامه داد: به لطف پروردگار و با درایت رهبر کبیر انقلاب در دفاع مقدس هیچ وقت بین برادران ارتش و سپاه اختلافی بوجود نیامد. صیاد شیرازی منادی وحدت بود و معتقد بود هر یگان با حفظ وحدت اما با سلایق و تاکتیک خود میتواند بجنگد. شهید صیاد اسوه تقوا و اخلاق بود. تواضع در رفتارش آشکار بود. عاشق واقعی حضرت امام خمینی (ره) بود و به بسیجیها عشق میورزید.
وی اضافه کرد: رزمندگان اسلام افراد را با خصوصیات اخلاقی و تقوایشان میسنجیدند و صیاد محبوب دل رزمندگان بود. در اطاعت از ولیفقیه سرآمد فرماندهان ارتش بود. عشق وی به حضرت امام برای همه رزمندگان ثابت شده بود.
وکیلزاده خاطرنشان کرد: خدمات ایشان در کردستان و ایستادگی وی در مقابل ضدانقلاب در تاریخ انقلاب و همکاری مخلصانهاش با سپاه پاسداران از فراموش نشدنی است. اخلاصش در کارها او را به عنوان الگو برای جوانان کشورمان تبدیل کرده است. صیاد شیرازی پس از دفاع مقدس برای ثبت تاریخ دفاع مقدس تلاش مضاعفی کرد. به عبارتی از جهادگران تبیین بود و برای ثبت واقعیات جنگ تحمیلی قدم برمیداشت. فرماندهی مردمی بود که درد آنها را بردوش میکشید.
جانباز دوران دفاع مقدس با مرور خاطراتی از این شهید والامقام گفت: روزهای تابستان سال 1364 به گردان حبیب ابن مظاهر لشکر عاشورا به فرماندهی سردار سید مجید سیدفاطمی ماموریت دادند تا از جبهه جنوب به غرب کشور عزیمت کنیم تا به تیپ دوم لشکر 23 نوهید ارتش که شهید آبشناسان فرماندهی آن لشکر را عهده دار بود ملحق و آماده عملیات مشترک شویم. فرمانده گردان حبیب ابن مظاهر که از فرماندهان مورد اعتماد شهید مهدی باکری و بامجربترین فرماندهان لشکر 31 عاشورا بود ارتباط دوستانه با برادران محسن رضایی و صیاد شیرازی داشت.
وی ادامه داد: نیروهای گردان که بیشترشان از رزمندگان تبریز و مراغه بودند از پادگان شهید باکری دزفول به اشنویه حرکت و از آنجا با کمپرسیها به منطقه لولان منتقل شده و در کنار رودخانهای در چادرهای دو نفره مستقر شده بودیم. رزمندگان ارتش و سپاه برای عملیاتی در ارتفاعات حسنبیگ آماده شده بودیم سرهنگ آبشناسان فرمانده لشکر 23 بارها برای سرکشی به گردان آمده بود.
وکیلزاده افزود: در یکی از روزها که اول صبح بچهها به کوهپیمایی رفته بودند. آن روز من در چادر نشسته بودم. به بیرون چادر آمدم و چند نفر را در جاده روبرو که 20 متر فاصله داشتم مشاهده کردم که در حال حرکت هستند. وقتی خوب نگاه کردم سرهنگ صیادشیرازی و تعدادی از فرماندهان را دیدم. سریع با خوشحالی دوربین عکاسی را برداشتم و به سوی آنان شتافتم تا لحظاتی را با دوربین شکار کنم.
وی ادامه داد: به خدمت صیاد شیرازی رسیدم و مقداری از راه را با آنان همراه شدم. در جایی ایستادند و با فرمانده گردان حبیب در خصوص نیروها و امکانات صحبت میکرد. آفتاب بیرون آمده و کمکم نیروهای یکی از گروهانها از صبحگاه و کوهپیمایی برگشتند. آنان وقتی متوجه حضور صیادشیرازی و بقیه فرماندهان شدند همدیگر را با خبر کردند. به جمع حاضران اضافه میشد و من چند عکس از حرکت در جاده و آن دیدار نیروها را با دوربین عکاسی شکار کردم.
وکیل زاده بیان داشت: شهیدان اصغر علیپور و علی پاشایی و علی بدری و محمدعلی گندمی کنار صیاد ایستادند و من عکس خصوصی گرفتم. سپس بازار عکس گرفتن داغ شد و تصمیم گرفتیم که چند عکس دسته جمعی بگیریم. دوربین را آماده و چند عکس از نیروهای گردان حبیب با برادر صیاد را گرفتم و پس از ساعتی با خداحافظی از گردان رفت.
وی متذکر شد: افتخار میکنیم که روزگاری با چنین مردان بیادعا در جبهه حق علیه باطل بودیم. از خداوند متعال میخواهم ما را شهدا بخصوص با سرباز پاک و بیادعای ولایت شهید علی صیادشیرازی و مهدی باکری و حاج قاسم سلیمانی محشور فرماید. امیدوارم در جهاد تبیین هم دست به دست هم داده و سیره شهدا و رزمندگان را به یاری خدا در جامعه نشر دهیم تا نسل امروزی و آیندگان از این گنج بهرهمند شوند.
انتهای پیام/