فرمانده سپاه فجر :

شهدای تدارکات، آماد و پشتیبانی از مظلومیت خاصی برخوردار بودند

فرمانده سپاه فجر در یادواره شهدای تدارکات سپاه فارس گفت: برگزاری یادواره شهدای تدارکات برای بازگو نمودن نقش بارز رزمندگان آماد و پشتیبانی در دوران دفاع مقدس است، قطعا این شهدا نقش ممتازی در دفاع مقدس داشته اند.
کد خبر: ۵۱۵۷۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۳ - 21August 2015

شهدای تدارکات، آماد و پشتیبانی از مظلومیت خاصی برخوردار بودند

به گزارش دفاع پرس از شیراز، سردار غلامحسین غیب پرور در دومین یادواره شهدای تدارکات سپاه فارس گفت: امروز دومین یادواره 190 شهید آماد و پشتیبانی سپاه استان فارس برگزار گردید که در یگان های رزم سپاه در دوران دفاع مقدس فعالیت می نمودند؛ هدف اصلی این یادواره این بود که ما واقعا نقش بچه های تدارکات در دوران دفاع مقدس را یک بار دیگر مورد بازنگری و باز مطالعه قرار بدهیم.

وی خاطرنشان کرد: خیلی ها نمی دانند این ها چکار کرده اند وقتی که ما بحث رزمندگان را پیش می آوریم، ذهن ها به سوی رزمندگان عملیات، اطلاعات، تبلیغ، غواص و امثال این ها می رود؛ در بین شهدا، بچه های آماد و پشتیبانی از یک مظلومت خاصی برخوردارند، برگزاری این یادواره و دعوت از خانواده شهدای آماد از سراسر استان فارس برای بازگو نمودن نقش بارز رزمندگان آماد و پشتیبانی در دوران دفاع مقدس بوده است، در صبح عملیات که همه بچه ها خسته بودند چه کسانی آب و غذا و مهمات و تجهیزات به این بچه ها می رساندند، قطعا این شهدا نقش ممتازی در دفاع مقدس داشته اند.

سردار غیب پرور با اشاره به اینکه این یادواره در ادامه سلسله یادواره هایی است که ما از سال 1390 آغاز نموده ایم، گفت: طی چهار سال گذشته بالغ بر 4000 یادواره شهید در استان فارس برگزار شده است، الحمدالله امروز این موضوع یک رویه شده است، دیگر خود مردم این مراسم را برگزار می نمایند.

فرمانده سپاه فجر فارس افزود: رزمندگان استان فارس از روزی که جنگ آغاز شد و در همه عملیات ها بچه های استان فارس حضور داشتند تا سال 1367 و حتی بعد از قبول قطعنامه که صدام مجددا هجمه ای انجام داد، بچه های فارس از روز اول تا پایان جنگ پا به پای دیگر رزمندگان حضور داشتند، محال است عملیاتی باشد که بچه های تدارکات در آن نقش آفرینی ننموده باشند.

سردار غیب پرور در بخش دیگری از صحبت هایش با طرح این سوال که "چرا این بچه ها به جنگ رفتند؟" ادامه داد: آیا چیزی به غیر از اسلام بود؟ آیا چیزی جز قرآن خواهی بود؟ آیا چیزی جز احیای مکتب محمد (ص) و  آل محمد بود؟ آیا چیزی غیر از ترویج مکتب مولایمان امیر المونین (ع) بود؟ امروز هم همین قصه است، امروز گفتمان غالب همه ما، گفتمان غالب انقلاب اسلامی، گفتمان امامت و ولایت است، همان چیزی که بچه های ما جان شیرین خودشان را دادند تا این بماند، امامت و ولایت؛ امام بزرگوار ما یک کلمه می فرمود و بچه ها فوج فوج حرکت می نمودند، این یعنی ولایت مداری، این یعنی گوش به فرمان بودن و امروز هم همین است، امروز هم نسخه همان نسخه است.

وی سردار غیب پرور در بخش دیگری از صحبت هایش با طرح این سوال که "چرا این بچه ها به جنگ رفتند؟" ادامه داد: آیا چیزی به غیر از اسلام بود؟ آیا چیزی جز قرآن خواهی بود؟ آیا چیزی جز احیای مکتب محمد (ص) و  آل محمد بود؟ آیا چیزی غیر از ترویج مکتب مولایمان امیر المونین (ع) بود؟ امروز هم همین قصه است، امروز گفتمان غالب همه ما، گفتمان غالب انقلاب اسلامی، گفتمان امامت و ولایت است، همان چیزی که بچه های ما جان شیرین خودشان را دادند تا این بماند، امامت و ولایت؛ امام بزرگوار ما یک کلمه می فرمود و بچه ها فوج فوج حرکت می نمودند، این یعنی ولایت مداری، این یعنی گوش به فرمان بودن و امروز هم همین است، امروز هم نسخه همان نسخه است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها