معاون پارلمانی رئیس جمهور:

معاونت امور مجلس ریاست جمهوری فصل نوینی از تعاملات با مجلس را طراحی کرده است

حسینی گفت: فصل نوینی از تعاملات با مجلس با هدف تسریع در رسیدگی به طرح‌ها و تصویب لوایح ضروری برای تحقق شعار سال و رفع مشکلات مردم طراحی کرده و با قوت پیگیری خواهد کرد.
کد خبر: ۵۱۶۰۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴ - 13April 2022

برنامه هفتم توسعه به سرنوشت برنامه ششم مبتلا نخواهد شدبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، «کتاب در مسیر توسعه» با حضور سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، جمعی از نمایندگان عضو فراکسیون توسعه متوازن مجلس شورای اسلامی، چند تن از اعضای هیئت رئیسه مجلس، جمعی از مدیران اجرایی، روسای سازمانها، اساتید دانشگاه، مدیران رسانه ملی و اهالی رسانه  در دانشگاه شهید بهشتی رونمایی شد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در این مراسم اظهار داشت: تاکید رهبر فرزانه انقلاب همواره بر این است که دولت‌ها برنامه و خط مشی داشته باشند و دستگاه‌ها دچار روزمرگی نشوند، چون اگر قرار است در کشور تحول و جهشی صورت گیرد و پیشرفت خوبی داشته باشیم باید نقشه راه کاملا معلوم باشد تا براساس آن اقدام شود؛ بر همین اساس معاونت پارلمانی فصل نوینی از تعاملات با مجلس را با هدف تسریع در رسیدگی به طرح‌ها و تصویب لوایح ضروری برای تحقق شعار سال و رفع مشکلات مردم طراحی کرده و با قوت پیگیری خواهد کرد.

حسینی ادامه داد: مسئولان باید علاوه بر کار و تلاش به مباحث فکری و اندیشه‌ای اهتمام ویژه داشته باشند. رهبر معظم انقلاب هم امسال را به عنوان تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری کردند تا با دانش، فناوری و نوآوری نیاز‌های کشور را تامین کنیم و وابستگی در حوزه‌های مختلف را کاهش دهیم و کالا‌هایی که الان به کشور وارد می‌شود را در داخل تولید کنیم و این تخصص تجربه و توانمندی در کشور وجود دارد، کافی است که از توان و خلاقیت این همه نیرو‌های نخبه به درستی استفاده شود.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به کتاب در مسیر توسعه که به همت فراکسیون توسعه متوازن مجلس و رادیو فرهنگ تهیه و در این مراسم رونمایی شد، افزود: در این کتاب فشرده مصاحبه‌ها و گفتگو‌های مفیدی که با نمایندگان و مسئولان اجرایی در خصوص توسعه کشور در حوزه‌های مختلف صورت گرفته درج شده است؛ مباحث غالبا جنبه کاربردی دارد و به چالش‌های فرارو و راهکار‌های برون رفت از مشکلات اشاره شده است، طرح اینگونه مسائل از این جهت مفید است که موجب همگرایی بین نخبگان می‌شود.

حسینی تصریح کرد: با توجه به اهمیت دانایی محوری و نگاه علمی، تداوم بخشیدن به طرح چنین مباحث و ارائه آثار آن می‌تواند در برنامه‌های دولت و در طرح‌ها و لوایح و همچنین در تدوین برنامه هفتم توسعه مورد استفاده قرار گیرد.

معاون رئیس جمهور اضافه کرد: این حرکت باید استمرار داشته باشد و موضوعات متنوع دیگری هم مورد بحث قرار گیرد. برای نمونه در سند تحول دولت پیرامون ۳۷ موضوع مشخص کنکاش صورت گرفته و چالش‌ها و راهکار‌ها بیان شده است، البته نسخه اولیه سند در اختیار همگان هست و نخبگان و صاحب نظران می‌توانند نظرات تکمیلی یا اصلاحی خود را ارائه دهند تا مورد استفاده قرار گیرد.

حسینی ضمن تقدیر از اعضای فراکسیون توسعه متوازن مجلس و مسئولان رادیو فرهنگ، گفت: کتابی که رونمایی شد یک کتاب کاربردی است و توسط کسانی تدوین شده که با موضوعات و مشکلات مردم سر و کار دارند و از این جهت اگر در هر حوزه سخن گفته‌اند نکات کاربردی و مفیدی مطرح کرده‌اند که می‌تواند در برنامه‌ها و اقدامات دستگاه‌های اجرایی مورد توجه و بهره برداری قرار گیرد.

وی گفت: برنامه هفتم توسعه به سرنوشت برنامه ششم مبتلا نخواهد شد، شما یادتان هست که دولت قبل متنی را به عنوان برنامه به مجلس دهم ارسال کرد که مجلس نپذیرفت و گفت این برنامه نیست صرفا احکامی ذکر شده است، بعد هم دولت حاضر نشد برنامه را تکمیل و اصلاح کند ناگزیر با اذن رهبری خود مجلس مامور تدوین برنامه ششم شد.

حسینی اظهار داشت: امیدوارم سیاست‌های کلی برنامه زودتر نهایی و به دولت ابلاغ شود تا دولت براساس آن برنامه‌ای جامع تنظیم و تقدیم مجلس کند. امسال هم که سال تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین است دولت از همان روز‌های ابتدایی سال و در ایام تعطیلات کار را شروع کرد، چون این اعتقاد و باور در دولت وجود دارد که توصیه‌ها و دستورات رهبر انقلاب بر اساس ضرورت‌ها و اقتضاءات است که مجلس و دولت ولایی باید بدون فوت وقت بدان اهتمام ورزند.

انتهای پیام/341

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار