استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران مطرح کرد؛

عاشورا، انقلاب و دفاع مقدس پایه شاعرانگی مرحوم رحمدل بود

«اکبری» با اشاره به سیره شاعرانگی استاد «غلامرضا رحمدل» گفت: عاشورا، انقلاب و دفاع مقدس پایه‌های شاعرانگی استاد بود و معنا و پیام در اشعارش ظاهر نبود و بیشتر هدفش رساندن پیام در محتوا بود.
کد خبر: ۵۱۶۸۵۶
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۸ - 17April 2022

عاشورا، انقلاب و دفاع مقدس پایه شاعرانگی مرحوم رحمدل بود

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «منوچهر اکبری» استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران در آئین یادبود «غلامرضا رحمدل» شاعر و پژوهشگر معاصر که به صورت وبینار در دانشگاه گیلان برگزار شد، با اشاره به سیره اخلاقی دکتر رحمدل، اظهار داشت: استاد به معنای واقعی کلمه مؤمن بود.

استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران با بیان اینکه مهربانی، نرم خویی، آزادگی و آزاداندیشی در وجود دکتر رحمدل موج می‌زد، تصریح کرد: استاد ساده و بی پیرایه بود و خیرخواهی و اخلاص در عمل داشت.

وی با اشاره به عشق و دلدادگی استاد رحمدل نسبت به امام و مکتب امام افزود: فروتنی و تواضع از دیگر ویژگی‌های استاد بود.

اکبری با اشاره به علاقه عجیب دکتر رحمدل به معلمی، خاطرنشان کرد: ایشان اهل تعریف و تمجید نبود و خودساختگی داشت و فخرفروشی نمی‌کرد.

وی شوخ طبعی مومنانه، آرامش، متانت و وقار را از دیگر ویژگی‌های سیره اخلاقی استاد رحمدل دانست و تاکید کرد: استاد اهل غیبت نبود و تا درباره موضوعی اشراف نداشت، اظهارنظر نمی‌کرد، اما در بیان اصول اسلامی و دفاع از ارزش‌های انقلاب و معرفی معارف دفاع مقدس با صلابت و مستحکم بود.

این دوست و هم دانشگاهی دکتر رحمدل با اشاره به سیره شاعرانگی استاد، متذکر شد: عاشورا، انقلاب و دفاع مقدس پایه‌های شاعرانگی استاد بود و معنا و پیام در اشعارش ظاهر نبود و بیشتر هدفش رساندن پیام در محتوا بود.

وی با بیان اینکه دکتر رحمدل از نخستین شخصیت‌های ادبیات پایداری است، تصریح کرد: امروزه نیازمند برگزاری کنگره‌های ادبی با محوریت دفاع مقدس هستیم و اگر دکتر رحمدل در میان ما بود قطعاً ادبیات پایداری را در سطوح عالی دانشگاهی پیگیری می‌کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها