شاخص مدیران موفق در جمهوری اسلامی حضور در دفاع مقدس است

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، حجتالاسلام «عبدالعلی گواهی» رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستادکل نیروهای مسلح در ششمین دوره بصیرت معاونین، روسای سازمانها و مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس که امروز در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: نبی مکرم اسلام (ص) بین مرقد و منبر خود در مدینه و همچنین مرقد حضرت رضا (ع) را در مشهد قطعهای از بهشت میدانند.
وی حضور در حرم رضوی را یک توفیق الهی دانست و افزود: ملائکه در حرم حضرت ثامنالحجج (ع) حضور پیدا میکنند و با مژگان خود این آستان قدسی را شستشو میدهند.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستادکل نیروهای مسلح به اهمیت دفاع مقدس در تداوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی شاخص مدیران موفق نظام مقدس جمهوری اسلامی، را مدیرانی میدانند که در دفاع مقدس حضور داشتند.
حجتالاسلام گواهی تصریح کرد: فرمانده معظم کل قوا میزان سنجش جوانان در امور جهادی را نیز تأسی به فرهنگ دفاع مقدس و رهروی فرماندهان و حماسهآفرینان این دفاع همه جانبه میدانند.
وی تأکید کرد: امیدواریم با تلاش و مساعدت مجموعه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، شجره طیبه دفاع مقدس حفظ شود.
انتهای پیام/


