رئیس حوزه هنری استان خراسان جنوبی:

پویش ملی کتابخوانی «اوستا علی» و «قهرمان بی‌نشان» برگزار می‌شود

«کریمیان» از آغاز پویش ملی کتابخوانی «اوستا علی» و «قهرمان بی‌نشان» در استان خراسان جنوبی خبر داد و گفت: آثار زیادی در حوزه دفاع مقدس تولید شده؛ ولی در حوزه ترویج این آثار کار خاصی نشده است که باید به این موضوع توجه ویژه شود.
کد خبر: ۵۲۲۷۸۸
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۶ - 16May 2022

پویش ملی کتابخوانی «اوستا علی» و «قهرمان بی‌نشان» برگزار می‌شودبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «مجید کریمیان» رئیس حوزه هنری استان خراسان جنوبی، امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد بزرگداشت سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر، بر لزوم مشارکت گروه‌های مردمی در برنامه‌های دوران دفاع مقدس تأکید کرد و اظهار داشت: در استان خراسان جنوبی بیش از ۷۴ گروه سرود، گروه‌ها و سمن‌های متعددی داریم که باید از ظرفیت آن‌ها در این خصوص استفاده شود.

وی بیان داشت: نباید فکر کرد که ارزش‌های دفاع مقدس به یک گروه خاصی متعلق است، بلکه ارزش‌های دفاع مقدس جزو اعتقادات کل جامعه است؛ لذا دستگاه‌های اجرایی باید به گروه‌های مردمی و سمن‌ها برنامه دهند و ظرفیت این گروه‌ها را در برنامه‌های اجرایی دخیل کنند.

رئیس حوزه هنری استان خراسان جنوبی از آغاز پویش ملی کتابخوانی «اوستا علی» و «قهرمان بی‌نشان» در این استان خبر داد و مطرح کرد: کتاب «اوستا علی» روایت‌گر زندگی‌نامه آزاده سرافراز «محمدعلی پردل» از روستای «اردکول» شهرستان «زیرکوه» تا زندان‌های رژیم مفلوک پهلوی است.

کریمیان اضافه کرد: کتاب «نشانی از قهرمان بی‌نشان» نیز روایت‌گر خاطرات شهید «محمد قهرمان» است که به قلم «غلامحسین باغانی» با کمک حوزه هنری استان خراسان جنوبی به رشته تحریر در آمده است.

وی گفت: موضوع این کتاب زندگی سراسر تلاش رزمنده‌ای شجاع و تیزبین و خودساخته به نام «محمد قهرمان» است که در ۱۲مهر سال ۱۳۳۹ به دنیا آمد و در ۲۲ بهمن سال ۱۳۶۴ به شهادت رسید.

رئیس حوزه هنری استان خراسان جنوبی از برگزاری گروه‌های سرود میدانی در سطح این استان خبر داد و مطرح کرد: باید به مکان‌هایی که حضور مردم پرشور است، توجه ویژه‌ای شود که یکی از این مکان‌ها بوستان‌ها و فضا‌های تفریحی است؛ لذا باید برنامه‌هایی در این مکان‌ها برای عموم برگزار شود.

کریمیان با اشاره به تولید آثار هنری پیرامون دفاع مقدس، گفت: آثار زیادی در این خصوص تولید شده است؛ ولی در حوزه ترویج این آثار، کار خاصی نشده است که باید به این موضوع توجه ویژه شود.

وی خطاب به دستگاه‌های اجرایی، متذکر شد: دستگا‌های اجرایی به جای برنامه‌های روتین و چاپ بنر، در حوزه ترویج کتاب وقت بگذارند و این قطعا اتربخشی بیشتری خواهد داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار