به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، حجتالاسلام محمدجواد حاج علیاکبری در خطبههای نمازجمعه امروز (۳۰ اردیبهشت) تهران اظهار داشت: ستاد نماز جمعه تهران با همکاری نهادهای مسئول در آستانه روز ملی اهدای زندگی اقدامی الهی و انسانی را انجام میدهد و آن ثبت نام از داوطلبان اهدای عضو است.
وی ادامه داد: با توجه به پیشرفت علمی این کار انجام میشود و موارد شرعی هم در نظر گرفته شده است و ان شالله با استقبال شما عزیزان برگ زرین دیگری در مجموعه افتخارات نماز جمعه تهران ثبت میشود و از همه عزیزان هم تشکر میکنم که این اقدام خداپسندانه میتواند الگو باشد.
حجتالاسلام حاج علی اکبری با اشاره به سالروز سوم خرداد روز آزادسازی خرمشهر اظهار داشت: در تاریخ مشعشع انقلاب اسلامی این روز یک نقطه عطف محسوب میشود و در زمان خود سرنوشتساز بود و برای مسیر انقلاب اسلامی برای همیشه الهام بخش و پیشبرنده است. سوم خرداد یک حماسه بی بدلیل که حاصل اعتماد به خدا، توسل به اولیاء الله، حاصل اتحاد و انسجام نیروهای مومن در ارتش، سپاه و نیروهای مردمی و تدابیر عالی خردمندانه است.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: درود خدا بر شهدای ما همچون امیر صیادشیرازی، سردار حسن باقری، احمد متوسلیان، حاج همت، سلیمانی، منفرد نیکانی، زین الدین، احمد کاظمی، خرازی و دهها جوان رشید خردمندی که اینقدر استادانه این عملیات را فرماندهی و طراحی کردند و و هزاران جوان مومن شجاع و رشیدی که این طرح را اجراکردند که حاصل آن این پیروزی بزرگ شد و همین جا از روحانی طلبه در دفاع مقدس شهید ردانیپور یاد میکنیم که در عملیات الی بیت المقدس جزو فرماندهان بود و حضور کارآمد و پیشبرنده هزاران روحانی و طلبه در دفاع مقدس که بیش از ۴ هزار نفر از آنان به شهادت رسیدند. ان شالله کنگره نهایی در سلسله جلسات استانی هفته پیش رو برگزار و از این عزیزان تجلیل میشود.
وی با بیان اینکه امسال چهلمین سال حماسه بزرگ و کمنظیر آزادسازی خرمشهر و فرصت خوبی برای بررسی و شناخت ابعاد پیدا و پنهان این حماسه بزرگ است، گفت: دشمنان ما بر روی مسئله فتح خرمشهر خیلی حساس هستند، چون اتفاقات بزرگی رقم خورد و در جریان تحریف دفاع مقدس بر روی مسئله آزادسازی خرمشهر کار میکنند و هنوز هم آن را رها نکرده اند.
حاج علی اکبری با تاکید بر اینکه حماسه خرمشهر همچنان که در تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یک نقطه عطف است، برای مسیر پیش روی ما یک ذخیره بزرگ فرهنگساز و تاریخ ساز است، خاطرنشان کرد: با مراجعه به حماسه بزرگ فتح خرمشهر و آموزههای ماندگارش میتوان به لطف خداوند متعال، گذارههای کاربردی و راهبردی برای ادامه مسیر انقلاب اسلامی استخراج کنیم.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در سال ۹۵ خطاب به جوانان جهادگر انقلابی مبنی بر اینکه خرمشهرها در پیش است، گفت: خوشبختانه ملت حماسه آفرین ما در بخشهای گوناگون طعم شیرین عمل به منطقی که در حماسه فتح خرمشهر داشتیم را چشیدند. حماسه صنایع نظامی از جمله این موارد است چرا که در عرصه فناوریهای نظامی اکنون به مرحلهای رسیده ایم که جامعه ما قدرت بازدارندگی فعال در سطح قدرتهای جهانی دارد و در عرصه تولید دانش و علم بومی در مرزهای جهانی حرکت میکنیم و بسیار موفق عمل کردیم و از جمله خرمشهرهایی است که توسط جوانان ما فتح شده است.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: همچنان خرمشهرهای فتح نشده در بخشها و میادینی وجود دارد که امت باید با تبعیت از امام، حفظ انسجام، انگیزه الهی و اتحاد و یکپارچگی و داشتن برنامههای دقیق و نقشههای روشن برای فتح این عرصهها که خرمشهرهای پیش رو هستند، عازم شوند.
وی ادامه داد: اگرچه فتح این عرصهها از جریان فتح خرمشهر به تعبیر امام خامنهای سختتر است اما باید فتح شود. در بخشهای اقتصادی فرهنگی، سبک زندگی، فضای مجازی و حوزه دیپلماسی بخش هایی که منتظر حضور و فتح دلاورمندانه فرزندان اسلام و ایران هستند، فراوان است.
حجتالاسلام حاج علی اکبری با تاکید بر اینکه خرمشهر اقتصادی بسیار مهم و اساسی است و باید فتح شود، گفت: سالهاست که رهبری گرانقدر بر روی آن تاکید می کند و این یعنی حوزه اقتصادی کشور دارای اشکالات اساسی است و هنوز اندیشههای غیر انقلابی، عناصر نفوذی و میدان جولان مفسدان و ساختارهای معیوب در این بخشها وجود دارد و راه حل آن اقتصاد مقاومتی است.
وی اقتصاد مقاومتی را نقشه راه فتح خرمشهر اقتصادی عنوان و تصریح کرد: اخیرا دولت محترم با عمل به قانونی که در مجلس تصویب شده بخشی از این عملیات فتح خرمشهر اقتصادی را آغاز کرده است و این مسئله مردمیسازی یارانه ها در بخشی از کالاهای اساسی که مورد اجماع اقتصاددانان هم است و همه اقناع شدند که باید این اصلاح صورت بگیرد و مسئله امنیت غذایی و شرایط اقتصادی دنیا و ماجرای اوکراین و خشکسالی باعث میشود که این مسئله سرعت بگیرند که خوشبختانه به این مسئله هم سرعت داده شده است. اکنون برخی از کشورهای بزرگ جهان از صادر کننده این مواد به وارد کننده تبدیل شدند و سهمیه بندی را برای کالاهای اساسی در دستور کار قرار دادند.
انتهای پیام/ 141