به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، آیتالله سید محمد سعیدی، در دیدار فرمانده و مسئولان پایگاه پدافند هوایی حضرت معصومه(س) که در سالن محراب حرم مطهر برگزار شد، به تبیین معیارهایی در پدافند هوایی پرداخت و گفت: در عرصه پدافند باید بهترین نوع پدافند، مؤثرترین، کمهزینهترین و عبرتآموزترین پدافند را در پیش روی خود قرار دهید.
وی ادامه داد: در داستان طبس و شکست حمله نظامی آمریکا به ایران، دشمن از همه ابزارها و تکنیکهایی که داشت، استفاده کرد اما در مقابل پدافند الهی عبرتآموزترین کار را با آنها کرد.
سعیدی با اشاره به اعتقاد مؤمنان به امدادهای غیبی گفت: البته باید بدانیم که ما نباید به این امدادها به گونهای دل ببندیم که به سلاح و تخصص و سازماندهی خود توجهی نداشته باشیم، زیرا خدا به افرادی که به امکانات، ابزار و قدرت خود توجه نداشته باشند، امدادی نخواهد فرستاد.
وی افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی و رهبری آیتالله العظمی امام خامنهای، تیم مذاکرهکننده ما در برابر 1+5 مذاکره میکند، که این مسئله به دلیل اصلاح شدن آنها نیست، بلکه اقتدار این نظام آنها را مجبور به این کار کرد.
تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) با اشاره به دیدار فرماندهان پدافند هوایی با مقام معظم رهبری و تأکید ایشان مبنی بر اینکه گزینههای پدافندی برای مقابله با تهدیدات باید متنوع باشد، گفت: این کلام رهبری برخاسته از واقعیتهای لازم الاجراست.
وی افزود: دشمن برای تأثیر تهدیدات خود اینطور نیست که از ابراز و روشهای کهنه و تکراری استفاده کند، دشمن بر اساس عواملی سعی میکند با چهره و ابزار و نقشههای مختلف قابل نفوذ به این کشور اسلامی نظر عداوت و دشمنی داشته باشد.
سعیدی به روشهای دشمن در این عرصه اشاره کرد و گفت: یکی از این عوامل، زمان است، دشمن زمان را میسنجد و بر اساس آن توطئه و تهدیدات را جامه عمل میپوشاند.
وی با بیان اینکه موقعیت جغرافیایی و سیاسی کشور نیز برای دشمنان اهمیت دارد، ادامه داد: دشمن تلاش میکند که تهدیدات و حملههای احتمالیش، متناسب با امکانات باشد، اگر ابزاری داشته باشد که ما ضد آن را داشته باشیم، هیچگاه از آن استفاده نخواهد کرد.
امام جمعه قم اصل غافلگیری را برای جنگ مهم ارزیابی کرد و گفت: دشمن تلاش میکند که به صورت غافلگیرانه و دزدانه وارد شود، از این رو پدافند و سیستم دفاعی ما باید مراقب این اصل مهم باشد.
وی پیشبینی بازتاب و آثار منفی حمله را لازمه حمله دانست و گفت: ممکن است کشوری به منطقهای حمله کند و آسیبهای زیادی هم به آنجا وارد آورد، ولی این حمله در پایان بر ضد خود آنها باشد، همچنین حکومتی که به دنبال حمله به کشوری دیگر است، پیش از حمله میسنجد که این ابزار اثری دائمی دارد یا اثری موقتی و گذرا دارا است.
سعیدی با تأکید بر اینکه فرماندهان پدافند هوایی باید تمام این نکات را مدنظر داشته باشند، تصریح کرد: شما باید با توجه به امکانات موجود خود، افرادی متخصص و با صلاحیت را در این عرصه به کار برید و به اقتضائات کار اهتمام داشته باشید.
انتهای پیام/