استاندار خراسان جنوبی خبر داد؛

بهره‌برداری از ۲۱ یادمان شهدای گمنام خراسان جنوبی تا سال ۱۴۰۲

«قناعت» با اشاره به دیدار خود با رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گفت: در این دیدار مقرر شد با تأمین اعتبارات لازم، ۲۱ یادمان شهدای گمنام استان خراسان جنوبی که ۱۲ مورد ان در دست ساخت است، تا حدود یک سال و نیم آینده به بهره‌برداری برسد.
کد خبر: ۵۲۴۹۱۸
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲ - 25May 2022

بهره برداری از ۲۱ یادمان شهدای گمنام خراسان جنوبی در سال ۱۴۰۲به گزارش دفاع‌پرس از بیرجند، «جواد قناعت» استاندار خراسان جنوبی، امروز (چهارشنبه) در دیدار با اعضای سومین کنگره سرداران و ۱۵۴ شهید شهرستان بشرویه، اظهار داشت: این یادواره‌ها هرچه خودجوش‌تر برگزار شوند، سریع‌تر انجام و بهتر هم نتیجه می‌دهند و برعکس شکل دستوری و دولتی، کار را به سختی پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری یادواره‌های شهدا، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیزی است که با خون خود، کشور را بیمه کردند، ضمن ارائه وعده مساعدت در برگزاری کنگره شهدای بشرویه، تصریح کرد: گرامیداشت یاد شهدا جای تقدیر دارد و همه ما باید تلاش کنیم تا حق مطلب را با برگزاری کنگره‌ای کامل و جامع ادا نماییم، تا شرمنده خون شهدا نباشیم.

استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه فراموش شدن یاد و نام شهدا و عدم برگزاری یادواره‌ها، به منزله فاصله گرفتن از اصول انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: از وظایف و تکالیف ما این است که نسل جدید را با افتخارات و ارزش‌های دفاع مقدس آشنا کنیم.

قناعت به دیدار روز گذشته خود با سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور اشاره کرد و گفت: در این دیدار مقرر شد با تأمین اعتبارات لازم، ۲۱ یادمان شهدای گمنام استان که ۱۲ مورد آن در دست ساخت است، تا حدود یک سال و نیم آینده به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به برگزاری کنگره شهدای بشرویه در شهریور سال جاری، خاطرنشان کرد: باید تلاش شود یادمان‌های شهدای گمنام شهرستان بشرویه تا زمان برگزاری کنگره به اتمام برسند و آماده بهره‌برداری شوند.

استاندار خراسان جنوبی وجود ۱۵۴ شهید، پنج شهید گمنام و ۱۰ مفقودالاثر در شهرستان بشرویه را نشان از همراهی مردم این شهرستان با نظام و انقلاب اسلامی دانست و گفت: جمع‌آوری خاطرات شهدا و آثار دفاع مقدس از موضوعات بسیار مهم و ضروری است؛ لذا خاطرات و آثار دفاع مقدس باید در اختیار نسل جوان قرار گیرد.

قناعت ضمن تبریک حماسه‌های سوم و چهارم خرداد، اظهار داشت: دزفول و خرمشهر، ۲ شهری هستند که بیش از بقیه مناطق ایران زیر بمباران دشمن بوده‌اند.

وی متذکر شد: زمانی که دست نظام و انقلابیون خالی بود، با ابتدایی‌ترین سلاح‌ها جلوی دشمن تا بُن دندان مسلح ایستادند؛ لذا امروز که نیرو‌های مسلح ما به موشک‌های بالستیک و پهباد و... مجهز هستند، دشمن جرأت نمی‌کند که نگاه چپی به این کشور داشته باشد.

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به جنگ ۳۳ روزه، از تحقیقاتی گفت که پیرامون بررسی علل موفقیت حزب‌الله لبنان در این نبرد نابرابر صورت گرفته و متذکر شد: نتیجه حاصله در این تحقیقات، این بود که مبارزان و مدافعان در سراسر دنیا با تأسی از رزمندگان انقلاب اسلامی، چون هدفی آرمانی و انقلابی دارند، از مرگ واهمه‌ای ندارند و در نتیجه موفق می‌شوند.

قناعت گفت: در حال حاضر که درگیر جنگی تمام عیار و ترکیبی هستیم، باید با جهاد تبیین، دستاورد‌های نظام را به همه معرفی کنیم و این جنگ سخت را هم با پیروزی پشت سر بگذاریم.

وی با اشاره به اهتمام دولت در اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، تأکید کرد: پاشنه آشیل نظام، پرداخت همین یارانه‌ها بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار