به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، در حالی که موارد ابتلا به آبله میمون در سطح جهان در حال افزایش است و آرژانتین نیز به فهرست کشورهایی که موارد ابتلا به این ویروس را شناسایی کردهاند، اضافه شده است، دانشمندان و کارشناسان بهداشت پیشنهاد کردهاند که علائم اولیه علائم ویروس آبله میمون نادیده گرفته شده و به شیوع بیسابقه آن منجر شده است.
به گزارش «لایو مینت»، آژانس بیماری اتحادیه اروپا تأیید کرده است که تعداد موارد آبله میمون در خارج از کشورهایی که معمولاً ویروس در آنها در گردش است به بیش از ۲۱۹ مورد رسیده است.
سازمان بهداشت جهانی نسبت به موارد ابتلای بیشتر در روزهای آینده هشدار داده است.
آژانس بهداشت ایرلند اعلام کرد نخستین مورد آبله میمونی خود را تایید کرده است.
اداره خدمات بهداشتی درمانی ایرلند هم در بیانیهای اعلام کرد که یک مورد مشکوک جداگانه نیز در حال بررسی و منتظر نتایج آزمایش است.
همچنین مقامهایی بهداشتی در مکزیک نخستین مورد شناسایی شده ابتلا به آبله میمون در این کشور را در یک شهروند ۵۰ ساله ساکن آمریکا که در مکزیکوسیتی تحت درمان است، تأیید کردند.
گفته شده که این فرد در سفر به هلند به این بیماری مبتلا شده است.
رژیم صهیونیستی نیز دومین مورد ابتلا به ویروس آبله میمون را در یک مرد ۳۰ ساله ساکن اراضی اشغالی، که اخیراً از یک سفر خارجی بازگشته، تأیید کرده است.
آبله میمون در ۱۱ کشور در غرب و مرکز آفریقا یک بیماری بومی است.
بر اساس گزارشها، نیجریه از سال ۲۰۱۷ برای شیوع بی سابقه ویروس آبله میمون که با شناسایی ۵۵۸ مورد مشکوک در این کشور تا امروز ادامه دارد، به دنبال کمک جهانی بوده است.
این ویروس در سال ۱۹۵۸ در میمونهایی که برای تحقیق نگهداری میشدند کشف شد.
نخستین مورد ابتلای انسانی به آبله میمون در سال ۱۹۷۰ ثبت شد.
تب، درد عضلانی، ضایعات پوستی و لرز از علائم شایع آبله میمون در انسان است.
این ویروس دارای نسبت مرگ و میر ۳ تا ۶ درصد است.
بیشتر افرادی که به این ویروس مبتلا میشوند در عرض سه تا چهار هفته بهبود مییابند.
منبع: میزان
انتهای پیام/ ۹۱۱