به گزارش دفاعپرس از یزد، حجتالاسلام «محمدهادی خسرویراد» مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس استان یزد، در نشست مشترکی با حوزه علمیه خواهران استان یزد اظهار داشت: موزه دفاع مقدس حقیقتاً تعلق به همه دلسوزان و همه معتقدان به فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس دارد.
وی گفت: مجموعه فعالیتهایی که تحت هماهنگی و همکاری حوزههای علمیه خواهران و اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در طول دو سال گذشته کار شد خوب و قابل توجه است.
مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس استان یزد بیان کرد: در حوزه تألیفات بیش از ۱۵ کتاب در دوسال گذشته نوشته شد و ما این رقم را حتی در دانشگاه هم نداریم.
وی دلیل پیشرفت کار در نگارش کتاب را آماده سازی زیرساخت های مناسب از جمله آموزش دانست و افزود: دوره های نویسندگی پیش از این برگزار شده بود که توانمندی بانوان طلبه در نگارش 10 جلد کتاب متجلی شد.
خسروی راد، با اشاره به برگزاری سال گذشته کنگره شهدای استان یزد، بیان داشت: بیش از پنج اثر توسط خواهران حوزه علمیه انجام شده بود که قابل توجه و گویای استعداد خیلی خوب در این حوزه است.
مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس استان یزد، مشارکت همگان را در نشر آثار دفاع مقدس خواستار شد و افزود: با امضای تفاهم نامهای بین حوزه علمیه خواهران یزد و بنیاد حفظ آثار، محور فعالیت ها مشخص می شود که از جمله ارائه درس دفاع مقدس با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در این باره، پیام خودباوری دفاع مقدس، ظلم ستیزی و ترویج روح مقاومت به شمار می رود.
وی از دیگر فعالیت های سال 1401 را برگزاری نشست هایی با موضوع دفاع مقدس و ارائه مفاهیم ایثار، و امثال آن بیان کرد و افزود: نشستهایی با حضور همکاران حوزه علمیه خواهران در سطح استان از جمله نشست گفتمان جهانی فاطمی اولویت خاصی دارد و اهداف برگزاری آن معرفی دقیقتر حضرت فاطمه زهرا (س) به عموم اقشار جامعه است.
مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس استان یزد، از دیگر برنامههای پیشنهادی برای بانوان طلبه را برگزاری نشستهای نقد و بررسی کتب منتشر شده بانوان طلبه بیان کرد و افزود: برگزاری چنین نشست هایی آورده های خوبی به همراه دارد.
خسروی راد، معرفی نویسندگان جدید از بانوان طلبه را خواستار شد و گفت: دوره های ویراستاری نیز برای بالا بردن کیفیت کتب منتشر شده پیشنهاد می شود.
وی ادامه داد: تبدیل پایاننامه به کتاب از دیگر برنامه هاست زیرا امروز هم در دانشگاه هم در حوزههای علمیه پایاننامههایی بسیار زیادی وجود دارد اما چون تبدیل به کتاب نشده و منتشر نمیشوند آثاری پیدا نمیکنند.
مسئول نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس استان یزد، تأکید کرد: در سرفصل های حمایتی ما، بحث پایاننامهها و مقالات دو حوزه برادران و خواهران وجود دارد و چنانچه پایاننامه قوی در مدارس علمیه خواهران شناسایی شود از آن حمایت می کنیم.
انتهای پیام/