تولیت آستان قدس رضوی:

ایجاد جدایی میان مردم و اعتاب مقدسه توطئه جدید صهیونیسم است

حجت‌الاسلام «مروی» هدایتگری اعتاب مقدسه به سوی حقیقت را سدی در راه پیشبرد نقشه‌های نظام سلطه و دلیل هجمه‌های استکبار به این ذوات قدسی دانست و ایجاد جدایی میان مردم و اعتاب مقدسه را توطئه جدید صهیونیسم و استکبار جهانی معرفی کرد.
کد خبر: ۵۲۶۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸ - 01June 2022

به گزارش دفاع‌‌پرس از مشهد، حجت‌الاسلام‌ «احمد مروی» تولیت آستان قدس رضوی در مراسم آغاز جشن‌های مردمی دهه کرامت و آیین خطبه‌خوانی صبح میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) که امروز در شهر قم و حرم مطهر کریمه اهل‌بیت (س) با حضور نمایندگانی از اعتاب مقدس ایران و عراق برگزار شد؛ ضمن تبریک فرارسیدن ایام دهه کرامت، حادثه غم‌بار ریزش ساختمان متروپل آبادان را به مردم این شهر و خانواده‌های داغدیده تسلیت گفت و اظهار داشت: به خانواده‌های درگذشتگان حادثه تلخ آبادان عرض تسلیت و ابراز همدردی می‌کنم، ان‌شاءالله خداوند به درگذشتگان این حادثه لطف، فضل، رحمت و مغفرت الهی و به بازماندگان داغدار شکیبایی و پاداش عنایت بفرماید.

وی افزود: همان‌گونه که معظم له داغدار حقیقی این مصیبت هستند، تأکید فرمودند؛ باید دستگاه‌های مربوطه با مقصران این حادثه دل‌خراش برخوردی عبرت‌آموز داشته باشند تا شاهد تکرار چنین حوادث تلخ و غمباری در آینده نباشیم.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به مقام والای کریمه اهل‌بیت اشاره کرد و گفت: در خصوص فضیلت زیارت حضرت فاطمه معصومه (س) روایات متعددی از سوی حضرات معصومین (ع) صادرشده که بر منزلت و قداست این بانوی بزرگوار دلالت دارد و پاداش زیارت بامعرفت این بانوی بزرگوار را همانند زیارت حضرت رضا (ع) و پاداشش را بهشت بیان کرده‌اند.

مروی در ادامه به تشریح ویژگی‌های ممتاز حضرت فاطمه معصومه (س) پرداخت و تصریح کرد: نخستین ویژگی آن حضرت بهره‌مندی ایشان از معرفت، علم و دانش الهی است؛ علم آن حضرت دانشی است که از ناحیه ذات اقدس ربوبی به بنده‌اش افاضه شده و همان علمی است که حضرت امام صادق (ع) می‌فرماید نوری است که خداوند به قلب هرکس که بخواهد می‌افکند.

وی ادامه داد: دومین ویژگی ممتاز حضرت فاطمه معصومه (س)، طهارت باطنی و معصومیت آن حضرت است، لقب «معصومه» لقبی است که حضرت رضا (ع) به‌عنوان حجت و ولی خدا در خصوص این بانوی بزرگوار بکار برده‌اند.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به آیه شریفه «وَلَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ، خداوند به بنی‌آدم کرامت بخشیده است.» اشاره و با طرح این سؤال که چه زمانی کرامت حاصل و انسان مصداق این آیه شریفه می‌شود؟، توضیح داد: این مهم زمانی حاصل می‌شود که ابتدا انسان به فضیلت‌ها و ویژگی‌های ائمه اطهار (ع) معرفت پیدا کند و دوم زندگی خود، روح، قلب و باطن خویش را در کلاس درس و آموزه‎های اولیای الهی قرار دهد و با آن حضرات سنخیت پیدا کند.

وی اضافه کرد: برای کسب کرامت از وجود کریمانه ائمه اطهار (ع) و فاطمه معصومه (س) باید بین عمل، گفتار، ایمان، معرفت، دانش و سخن انسان با وجود آن حضرات سنخیت و تشابه باشد تا روایت حضرت امام صادق (ع) که فرمودند «هر کس حضرت معصومه (س) را زیارت کند، بهشت برای او واجب می‌‎شود» شامل حال انسان شود.

مروی با اشاره به تقارن دهه کرامت امسال با سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرذ: امام خمینی (ره) آن عبد صالح خداوند، حقیقتاً به امت اسلامی، ایران، ایرانی و شیعه کرامت بخشید؛ همان کرامت، شرافت، نفاست و عزتی الهی و قرآنی.

وی ابراز داشت: رهبران الهی و حق، به جامعه و امت خویش کرامت و عزت می‌‎بخشند و امام عظیم الشأن این حق بزرگ را به گردن امت اسلام و ملت ایران دارد و در مقابل طواغیت و ائمه کفر خفت و خاری را برای جامعه خود به ارمغان می‌آورند.

وی تأکید کرد: از مهم‌ترین و ارزشمندترین خدمات امام خمینی (ره) برای ملت بزرگ و شریف ایران، گرفتن احساس حقارت و ذلت بود؛ طاغوت ستم‌شاهی درصدد خفت جامعه بود که بتواند از این رهگذر جامعه را تسلیم اراده و خواسته‌های شیطانی خود کند و در این راستا اقدامات بسیاری انجام داد که یکی از آن‌‎ها کاپیتولاسیون بود.

مروی با اشاره به خروش و روشنگری حضرت امام خمینی (ره) در برابر کاپیتولاسیون، بیان داشت: به حسب لایحه ننگین کاپیتولاسیون، اگر یک مستشار یا خادم مستشار آمریکایی به یکی از مراجع تقلید ایران، یکی از افراد محترم ملت و یکی از صاحب‌منصبان عالی‌رتبه این کشور جسارت و خیانت می‌کرد، پلیس ایران حق بازداشت و محاکم ایران حق رسیدگی به جرم او را نداشتند، اما اگر به یک سگ آمریکایی تعرض می‌شد، پلیس باید دخالت و دادگاه باید رسیدگی می‌کرد؛ شأن ملت ایران را آن طواغیت و خودکامگان تا این حد پایین آورده بودند.

وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه امام خمینی (ره) پرچم احیای اسلام و عزت و سربلندی ایران و ایرانی را بلند کرد و برافراشته نگه داشت، گفت: امام خمینی (ره) آن احساس حقارت چند دهه ساله دوران قاجار و دوران سیاه پهلوی را از بین برد، ملت ایران از حدود ۱۵۰ سال پیش به دلیل عوامل مختلف در خود احساس حقارت و خودکم‌بینی می‎کرد؛ از جنگ‌های دوران قاجار که بخش‌های وسیعی از خاک ایران جدا شد تا رفتار خشن و تحقیرآمیز دوران سیاه پهلوی، از جمله عواملی ایجاد این احساس خودکم‌بینی بود.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه امام خمینی (ره) به ملت ایران عزت و روحیه خودباوری، خداباوری و عزت‌نفس داد، عنوان کرد: این روحیه عزت بود که توانستیم هشت سال دفاع مقدس را با سربلندی سپری کنیم و وجبی از خاک عزیز کشورمان را از دست ندهیم.

وی ابراز داشت: ۴۳ سال است که مردم عزیز و شریف ایران همه سختی‌ها، دشواری‌ها و شیطنت‎های استکبار را تحمل می‌کنند که این مهم از برکات عزتی است که به فضل الهی امام خمینی (ره) به ملت ایران عنایت کرد.

مروی با تأکید بر اینکه ما کرامت حقیقی انسان را در مکتب پیامبر اسلام (ص) و اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) می‌بینیم، گفت: دشمنان انسانیت، بشریت و همان‎هایی که می‎خواهند ملت‎ها را تحت ستم و سلطه ظالمانه خود قرار دهند؛ درصدد هستند تا بین مردم و معارف الهی و مرقدهای شریف، الهام‌بخش و حیات‌آفرین حضرات معصومین (ع) و امامزادگان واجب‌التعظیم جدایی ایجاد کنند.

تولیت آستان قدس رضوی دلیل دشمنی استکبار با اعتاب مقدسه را تأثیر این مرقدهای شریف در جهت‌گیری صحیح زندگی انسانی دانست و افزود: امروز صهیونیسم و استکبار جهانی با استفاده از همه ابزارهای هنری و رسانه‎ای برای زدودن این مقدسات تلاش می‌کنند، زیرا می‌دانند تا زمانی که توجه مردم به این ذوات پاک و قدسی باشد؛ قدرت سلطه بر چنین ملتی را پیدا نخواهند کرد، از این روی یک روز با خلق داعش اسلام هراسی می‌کنند و روز دیگر با ابزار فیلم و هنر و رسانه به جنگ مقدسات می‎روند، اما «يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ».

در پایان این مراسم پرچم گنبد منور و پوش مضجع مطهر حضرت رضا (ع) توسط حجت‌الاسلام‌ مروی تولیت آستان قدس رضوی به تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) اهدا شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها