مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان:

نویسندگان حوزه ادبیات پایداری باید نقدپذیر باشند

سردار «ظفری» با بیان اینکه راز دفاع مقدس متفاوت از همه تاریخ‌هایی است که می‌خواهیم بنویسیم، گفت: ادبیات و حقیقت دفاع مقدس بسیار بزرگ است و نویسندگان این حوزه باید بزرگ باشند و هرچقدر فرد بزرگ‌تر باشد بیشتر نقد را می‌پذیرد. ‌
کد خبر: ۵۲۶۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱ - 02June 2022

نویسندگان حوزه ادبیات پایداری باید نقدپذیر باشندبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «مهدی ظفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان امروز در جلسه نقد کتاب «جان بی‌قرار» روایتگر زندگی‌نامه همافر شهید «حسین شاه‌حسینی» با بیان اینکه افراد بزرگ و نقدپذیر باید نویسنده شوند، اظهار داشت: یکی از آسیب‌های اساسی برخی نویسندگان نقد ناپذیری آنان است و ظرفیت این را ندارند که انتقادات را بپذیرند.

وی با تأکید بر تقویت ایمان به کلمه ما می‌توانیم، افزود: ما در عملیات کربلای ۴ موفق نبودیم و هر ارتشی به غیر از ما بود شکست را می‌پذیرفت ولی این عملیات باعث شد در عملیات کربلای ۵ و در شلمچه که قفل بود پیروز شویم، چون اعتقاد داشتیم که ما می‌توانیم و ورود پیدا کنیم.

سردار ظفری با اشاره به اینکه راز دفاع مقدس متفاوت از همه تاریخ‌هایی است که می‌خواهیم بنویسیم، تصریح کرد: نویسندگان باید بزرگ باشند و هر فرد هرچقدر بیشتر شود بیشتر نقد را می‌پذیرد، ادبیات و حقیقت دفاع مقدس بسیار بزرگ است و افراد فعال در این حوزه هم باید بزرگ باشند.

وی افزود: اگر چندین نفر کار یک نویسنده را تأیید کنند ولی قدرت نقدپذیری نداشته باشد کارش مؤثر نیست، لذا اینجاست که افراد باید بزرگ شوند و همچون شهید سلیمانی دارای اندیشه بزرگ شوند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان متذکر شد: باید برویم به سمتی که دفاع مقدس و شهید را حس کنیم و تفاوت‌هایش را با جبهه دشمن بیشتر ببینیم، پرداختن به زندگینامه شهدا هم شجاعت بالایی  می‌خواهد و اگر این شجاعت جزو اندیشه‌های ما بود مطمئن باشید خیلی بزرگ می‌شویم.

وی تأکید کرد: اگر می‌خواهید بزرگ شوید حتماً باید اندیشه بزرگ داشته باشید، اندیشه بزرگ یعنی ظرفیت‌سازی اینکه از هر کسی نقد را بپذیرید.

سردار ظفری خاطرنشان کرد: کسی که می‌خواهد در این وادی کار کند حتماً باید دفاع مقدس را بشناسند، هم جنگ کلاسیک و تفاوت جنگ ما با جنگ‌های کلاسیک دنیا را باید بداند.

وی به بیان چند ویژگی جنگجویان ایرانی در دوران دفاع مقدس از دیدگاه تحلیلگران جنگ پرداخت و گفت: دشمن در این خصوص می‌گوید این‌ها یک امامی دارند که از بس که او را دوست دارند، کلماتی همچون نمی‌شود، نمی‌توانیم و نداریم در بین آنان وجود ندارد و این باید در اندیشه ما نفوذ پیدا کند. هر چه که دارند با تمام وجود به کار می‌گیرند، فرماندهانشان در کنار آنان می‌جنگند، پیروزی خود را قطعی می‌دانند و اسیر نمی‌شوند وقتی اسیر می‌شوند در اسارت تسلیم نمی‌شوند.

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس همدان با بیان اینکه یکی از آسیب‌های نویسندگان این است که به دنبال دیده شدن هستند، گفت: نویسندگان در این حوزه باید در این مسیر قهرمان شوند چرا که در دفاع مقدس هر کس یک قهرمان بود.

وی متذکر شد: همدان در سال جاری باید ۱۰۰ نویسنده حوزه ادبیات پایداری را تربیت کند که البته انجام این کار یک همت و اندیشه بزرگ می‌خواهد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار