به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس، نشست مجمع عمومی "انجمن بین المللی زنان مدافع ارزشهای انسانی جنگ" در باغ پردیس ناجا با حضور "فاطمه مباشری" نماینده سرلشکر فیروزآبادی در سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس و "فاطمه قربان" مدیر برنامه ریزی، مالی و اداری سازمان، مدیران انجمن و همچنین جمعی از بانوان رزمنده و ایثارگر دوران دفاع مقدس برگزار شد.
فاطمه قربان در این نشست که با هدف تعیین اعضای هیات مدیره و تدوین ماموریتهای مشترک با سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان انجام شد، ضمن تاکید بر اهمیت سازمانهای مردم نهاد، اظهار داشت: سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس به استناد اختیارات تفویضی مقام معظم رهبری فرماندهی کل قوا و با پیشنهاد معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی در مهر ماه 1392 با هدف نشر و ترویج و تقویت آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس و ارائه الگویی برای زنان و دختران امروز و آینده کشور تأسیس شد تا بتواند با شناسایی زنان فعال و ایثارگر دوران دفاع مقدس و با ثبت و نشر رشادتهای این عزیزان به دختران و زنان امروز بگوید شما نه تنها در قبال خانواده، همسر و فرزندان مسئول هستید بلکه در قبال جامعه نیز مسئول میباشید.
قربان به اهمیت نقش زنان در جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: زن محور تربیت در خانواده و اولین معلم انسان است که نقشی بی بدیل در رشد و تعالی جامعه دارد و به فرموده حضرت امام خمینی(ره) از دامن زن، مرد به معراج میرود.
وی اضافه کرد: زن انقلابی، ولایتمدار، شجاع، ظلم ستیز، مسئولیت پذیر، مدافع ارزشهای انسانی، با ایمان و با تقوا میتواند فرزندانی مسئولیت پذیر و ولایتمدار تربیت کند که نه تنها در زندگی فردی و خانوادگی بلکه در زندگی اجتماعی و جهانی خوش بدرخشند.
مدیر برنامه ریزی و اداری مالی سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس با اشاره به سابقه 37 ساله دشمنی و معارضه دشمنان با نظام مقدس جمهوری اسلامی اظهار داشت: هر چه ریشه نظام قوی تر میشود توطئه دشمن نیز پیچیدهتر میشود بنابراین امروز دشمنان در تلاشند با نفوذ فرهنگی و ایجاد تفرقه و شبهه و دگرگون جلوه دادن واقعیات جامعه اهداف خود را دنبال کنند.
وی ادامه داد: مبارزه استکبار با نظام مقدس جمهوری اسلام ایران از نوع مواجهه دهه اول انقلاب نیست و رشادتهای شیرزنان و دلاورمردان این مرز و بوم در دوران انقلاب و دفاع مقدس باعث شد تا دشمن جرأت تهاجم نظامی را در سر نپروراند لذا امروز سنگرهای معنوی، وحدت ملی، ایمان و باور عمیق دینی و ارزشهای اسلامی و انسانی ما را نشانه گرفته است.
قربان سلامت معنوی و هوشیاری در جنگ نرم و تهاجم معنوی و فرهنگی دشمن را حائز اهمیت خواند و گفت: در جنگ نرم دشمن مانند موریانه پایههای فکری، اعتقادی و ایمانی مردم را از درون متزلزل میسازد، بنابراین همه باید تلاش کنیم تا با توکل بر خداوند متعال و باتبعیت پذیری محض از ولایت مطلقه فقیه، با حفظ اتحاد و انسجام در مقابل توطئههای دشمنان بایستیم.
قربان یادآور شد: سازمان زنان، مأموریت خود را براساس اساسنامه بنیاد و با مشارکت دستگاهها و نهادهای دولتی و غیردولتی و سازمانهای مردم نهاد به منظور حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس تدوین کرده و در تلاش است تا موانع تحریف و فراموشی مولفههای ارزشمند آن دوران را مرتفع سازد.
وی در ادامه فعالیتهای صورت گرفته در سازمان را از بدو تأسیس تا کنون تشریح کرد و برگزاری کارگاههای آموزشی نویسندگی و تربیت مدرس انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در راستای توانمندسازی نیروهای انسانی و چاپ سی عنوان کتاب با موضوع زنان و دفاع مقدس را از جمله فعالیتهای سازمان بر شمرد.
قربان گفت: زنان رزمنده و ایثارگر از فعالان دوران دفاع مقدس هستند که در اوج جوانی، احساس مسئولیت و تکلیف نموده و چنان ایفای نقش کردند که در تاریخ ماندگار شدند.
وی از موسسین انجمن زنان مدافع ارزشهای انسانی جنگ قدردانی و بر مشارکت و رویکرد هم افزایی سازمان و انجمن که با حضور و همراهی بانوان مبارز دوران دفاع مقدس تشکیل شده، تأکید کرد.
گفتنی است؛ انجمن "بین المللی زنان مدافع ارزشهای انسانی در جنگ" نهادی اسلامی، انقلابی، مدافع حقوق رزمندگان، ایثارگران و خانواده معظم شهداء و سایر مستضعفین در سطح منطقه، کشور و جهان است که با انسجام بخشی به زنان مدافع ارزشهای انسانی جنگ با الهام از فرهنگ غنی اسلام و ارزشهای انسانی در ادیان الهی و اشاعه، اعتلاء و نهادینه سازی ارزشهای انسانی در جنگ و دفاع از زنان آسیب دیده در جنگ، در سطح ملی و بین المللی فعالیت میکند.
انتهای پیام/