دبیر علمی جشنواره شعر نیکوکاری:

پیگیر تبدیل آثار برگزیده جشنواره نیکوکاری به تولیدات هنری هستیم

خان‌محمدی با تاکید بر اینکه پیگیر تبدیل آثار برگزیده جشنواره نیکوکاری به تولیدات هنری هستیم، گفت: جامعه ادبی با استقبال از این جشنواره در راه نیکوکاری کار خودش را انجام داده است و اشعار قابلیت تلفیق با هنر‌های دیگر و استفاده برای نماهنگ دارند.
کد خبر: ۵۲۸۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۳ - 14June 2022

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، نشست خبری اختتامیه نخستین جشنواره شعر نیکوکاری در حوزه هنری برگزار شد.

خانمحمدی: پیگیر تبدیل آثار برگزیده جشنواره نیکوکاری به تولیدات هنری هستیم

در ابتدا، حجت‌الاسلام محمدمهدی خانمحمدی دبیر علمی اظهار داشت: جشنوار شعر نیوکاری از بهمن سال ۱۴۰۰ شروع به فعالیت کرده است و پس از افتتاح آن در تهران، ضرورت برگزاری و ارتباط با شاعرات استان‌های مختلف دیده شد لذا جشنواره در استان قم، کرمان، گیلان، مشهد و اصفهان میزبان شاعران شد.

وی درخصوص تعداد آثار رسیده به کنگره عنوان کرد: در مجموع ۶۱۶ اثر به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که ۲۵۷ اثر آن در بخش کلاسیک، ۱۳۵ شعر سپید و نیمایی، ۱۰۱ رباعی، ۷۸ کودک و نوجوان و ۴۵ ترانه است.

دبیر علمی این جشنواره ادامه داد: جامعه ادبی با استقبال از این جشنواره در راه نیکوکاری کار خودش را انجام داده است لذا این اشعار قابلیت تلفیق با هنر‌های دیگر و استفاده برای نماهنگ دارند و سازمان زیباسازی شهرداری و دیگر مجموعه‌ها می‌توانند آن‌ها را در پیش چشم مردم قرار دهند.

پیگیر تبدیل آثار برگزیده جشنواره نیکوکاری به تولیدات هنری هستیم

خانمحمدی افزود: بعد از اختتامیه جشنواره پیگیر تبدیل اشعار به تولیدات هنری هستیم. مرکز فرهنگ خیر ماندگار نگاه کلی به جشنواره داشت و به‌دنبال زاویه خاصی در اشعار نبود، اما در سال‌های بعد با توجه اولویت‌های نیکوکاری سیاست جشنواره عوض خواهد شد.

محمدی: نهادینه کردن نیکوکاری هدف این رویداد است

در ادامه، عباس محمدی مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری با بیان‌اینکه نیکوکاری در فرهنگنامه‌ها به لطف و کرم معنی شده است، گفت: جمعیت‌ها و سازمان‌های مردم نهادی به‌دنبال آن هستند که یاری و دست‌گیری از نیازمندان کنند.

وی با تاکید براینکه نهادینه کردن نیکوکاری در بین اقشار جامعه هدف این رویداد است و گفت: نهادینه کردن هرکاری نیازمند کار فرهنگی است و در این زمینه شعر موثر است و در گذشته نیز اشعار بسیاری در وصف نیکوکاری گفته شده است لذا امروزه به‌دلیل تغییر سبک زندگی و شرایط جهانی، مقداری با فرهنگ اصیل خودمان فاصله گرفته بودیم که پیشنهاد این جشنواره در همین راستا بود.

پیگیر تبدیل آثار برگزیده جشنواره نیکوکاری به تولیدات هنری هستیم

مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری به جای خالی شعر در تابلو‌های شهری اشاره کرد و افزود: جای خالی هنر شعر و دیگر هنر‌ها در شهر‌ها خالی است. گذشتگان ما اعتقاد راسخ به ترویج نیکی داشتند و در این زمینه می‌کوشیدند، اما نیکوکاری در شعر امروز کم‌رنگ بود و این جشنواره اولین قدم را برداشت که امیدواریم آثار رسیده به جشنواره فرآوری و در دسترس مردم قرار گیرد که ضرورت آن برای جامعه ضروری است.

به گزارش دفاع‌پرس، اختتامیه جشنواره شعر نیکوکاری دوشنبه ۳۰ خرداد از ساعت ۱۸، در تالار سوره حوزه هنری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/121

نظر شما
پربیننده ها