دادستان دیوان محاسبات کشور:

ولایت‌مداری و شهادت طلبی دوبال پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی است

«کامیار» ولایت‌مداری و شهادت طلبی را دوبال پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی ایران دانست و گفت: ‌با تقویت این دوبال بدون شک بر دشمنان پیروز خواهیم شد.
کد خبر: ۵۲۹۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴ - 16June 2022

شهدا برای برقراری امنیت و صیانت از کشور از تمام هستی خود گذشتند

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ارومیه، «علی کامیار» دادستان دیوان محاسبات کشور روز گذشته در مراسم یادواره شهدای «دارلک» در ارومیه اظهار داشت: شهدا برای برقراری امنیت و صیانت از این آب و خاک تمام هستی خود را در طبق اخلاص گذاشته و وارد میدان دفاع شدند به همین علت بر همه ما وظیفه است تا با الگو و سرمشق قراردادن سیره زندگی این عزیزان ادامه دهنده اهداف و آرمان های آنان باشیم.

وی گفت: امروز دشمن با تمام هجمه و تبلیغات در فضای مجازی به دنبال الگو دهی برای جوانان و نسل جدید جامعه است تا با تصویرسازی های غلط آن ها را از فرهنگ ایثار و شهادت بیگانه کند.

دادستان دیوان محاسبات کشور تصریح کرد: در حالی که زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت موجب حفظ عزت، امنیت و تداوم حرکت انقلاب در جامعه می‌شود.

کامیار ولایت‌مداری و شهادت طلبی را دوبال پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی ایران دانست و متذکر شد: لذا با تقویت این دوبال بدون شک بر دشمنان پیروز خواهیم شد همانگونه که اکنون جوانان گذشته و امروز ما با تکیه بر این هدف توانستند عزت و اقتدار را به کشور ارمغان بیاورند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار