به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در جمع مسئولان دستگاه قضا و فعالان حوزه پیشگیری در استان قم اظهار داشت: معاونت پیشگیری برای مقابله با آسیبها باید در ابتدا آسیبشناسی کند؛ این آسیبشناسی باید به نحوی باشد که در نهایت یک مجموعه و بسته کامل از آسیبها و ناهنجاریها به دست آید.
جهانگیر افزود: باید به جای آنکه یک آمار کلی از تعداد بالای آسیبها جمعآوری شود، چند مجموعه محدود و مشخص از آسیبها را شناسایی و با آنها به صورت ریشهای مقابله کرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری قوه قضائیه به اهمیت بانک اطلاعاتی اشاره کرد و گفت: یکی از معضلات امر پیشگیری فقدان بانک اطلاعاتی واحد است که در دسترس ارگانها و سازمانهای فعال و مسئول باشد؛ این معضل سبب تنوع آمارها و تبعاً موجب بروز خطا و یا کاهش دقت در آسیبشناسی خواهد شد.
وی اظهار داشت: قم شهر اجتهاد و قیام است و این یک دِین و وظیفه مضاعف برای ما ایجاد میکند که بیش از هر جای دیگر در این شهر و استان تلاش شود تا آسیبها و جرایم ریشهکن شوند چراکه این شهر الگوی جهان اسلام است.
در پایان قائم مقام دادستان استان، معاون دادستان استان، معاون اجتماعی استاندار قم، مدیر کل بهزیستی استان، قاضی ناظر زندانهای قم، دادیار جرایم غیر عمد دادسرا و اجرای احکام قم، نماینده پلیس پیشگیری، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و مسئول طرح مهر، به ارائه گزارشهای خود پرداختند.
انتهای پیام/ 241