مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس تاکید کرد؛

ضرورت توجه به فرهنگ ایثار در آموزش و پرورش

«عسکری» گفت: ما متولیان آموزش و پرورش استان باید نهایت تلاش خود را برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید به ویژه دانش آموزان، اولیا و مربیان به کار ببیندیم و آموزش و پرورش نیز باید از تمام ظرفیتش در این مسیر استفاده کند.
کد خبر: ۵۳۱۳۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۱ - ۰۳:۱۵ - 30June 2022

«محمدخلیل عسکری» مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس، با بیان اینکه خانه، مدرسه اول و مدرسه خانه دوم ما و موزه دفاع مقدس فارس مامن و خانه مشترک معلم و دانش آموز و اولیا است اظهار داشت: باید نهایت تلاش خود را برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید به ویژه دانش اموزان، اولیا و مربیان صورت بدهیم و آموزش پرورش نیز باید از تمام ظرفیتش دراین مسیر استفاده کند.

عسکری با تاکید بر اینکه باید اطلاعات شهدا و ایثارگران دانش آموز و فرهنگی را استخراج نموده و در تعامل با اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گامهای بزرگی در این مسیر برداریم افزود: باید از ظرفیت فعلی و تعامل بسیار خوبی که اداره آموزش و پرورش استان با مجموعه موزه دفاع‌مقدس فارس و اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس دارد استفاده کنیم.

وی افزود: از نگاه فرهنگی و عالمانه مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای فارس استقبال می کنیم و قرار است تفاهم‌نامه ای با این اداره داشته باشیم که با رویکرد اردویی و گردشگری، ارتباط مستمر دانش آموزان و حتی اولیا با چنین اماکنی حفظ شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در فرهنگ‌سازی و ایجاد فرهنگ عمومی جامعه بسیار مهم است و ما باید به سمتی برویم که تولید محتواها استانی و بر اساس زیست بوم هر ناحیه صورت بگیرد و از این حیث استفاده از ظرفیت باغ موزه دفاع مقدس و سایر یادمانها و نمادها  و معرفی اسوه های پایداری و ایثار هر منطقه جهت ترویج فرهنگ ایثار و رشادت و معرفی حماسه‌سازان و الگوهای ما به نسل جدید حایز اهمیت است.

وی با اشاره به بازدید جمعی از مدیران، معلمان، اساتید و فرهنگیان اداره آموزش و پرورش فارس از موزه دفاع‌مقدس در خرداد ماه امسال و در هفته گرامیداشت آزادسازی خرمشهر خاطرنشان کرد: در آن بازدید اشاره کردیم که جای غرفه وسیع آموزش و پرورش در موزه دفاع‌مقدس خالی است و فضا و سالن اختصاص یافته به شهدای آموزش و پرورش جهت معرفی حماسه ها و رشادتهای دانش آموزان و فرهنگیان بسیار محدود است و موزه دفاع مقدس با اینکه خود با محدودیت فضا و اعتبارات مواجه است اما باید فضای بیشتری در اختیار ما بگذارد تا بتوانیم روایتگر خوبی برای حماسه‌سازی دانش آموزان و فرهنگیان در دوران دفاع مقدس باشیم و حق مطلب را ادا کنیم.

وی ضمن اشاره به کارکرد مهم آموزش و پرورش در تربیت نسل امروز افزود: تلاش داریم جهت بسط آموزه‌های معنوی و دینی و ترویج و انتقال فرهنگ ایثار، رشادت و شهادت برای مقاطع مختلف و حتی اقشار گوناگون اعم از اولیا، دانش آموزان، معلمان و معلم دانشجویان دانشگاه فرهنگی، برنامه جامع تدوین نموده و برای این برنامه‌ها به صورت کمی و کیفی ارزش افزوده تعریف کنیم و این برنامه‌ریزیها همه مدارس را شامل شود.

عسکری در پایان افزود: جامعه فرهنگی فارس با تقدیم بیش از سه هزار و 129 شهید به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران  که در این بین بیش از دو هزار و 685 شهید دانش آموز و 444 شهید معلم را شامل می‌شود، سهم بزرگی در انتقال حماسه ایثار و رشادت و دفاع از میهن و انقلاب داشته و باید عظمت این حماسه به همگان گفته شود.

 استان فارس با تقدیم حدود 3 هزار شهید دانش‌آموز به انقلاب اسلامی دارای بیشترین تعداد شهدای دانش‌آموز در کشور است و فقط در یک دبیرستان به نام مدرسه دبیرستان عشایری شهید بهشتی 92 شهید تقدیم انقلاب اسلامی و میهن عزیزمان شده است.

انتهای پیام/ رسول رحمتی

نظر شما
پربیننده ها