به گزارش دفاعپرس از اصفهان، «زینبالسادات حسینی بهشتی» خواهر شهید بهشتی در برنامه «بهشت اطلسیها» که همزمان با سالروز شهادت دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یارانش در خانه فرهنگ شهید بهشتی برگزار شد، اظهار داشت: امروز شهدا در بین ما نیستند، اما آرمانهای آنها وجود دارد. ما باید در مسیر این آرمانها حرکت کنیم تا به تعالی برسیم.
وی افزود: شهید بهشتی به خداوند عشق میورزید، کسی که عاشق خدا باشد، بعد از او دیگران عاشقش میشوند و این وعده خداوند است.
بهشتی با تأکید بر لزوم همراهی پرورش همراه با آموزش گفت: اگر نسل جوان ما در مسیر صحیح پرورش پیدا کند همه چیز در کشور درست میشود. پیروی از راه شهدا یکی از مسیرهای تربیت بهشتی نوجوانان و جوانان است.
خواهر شهید بهشتی ادامه داد: دختران امروز ما باید برای انتخاب همسر و پرورش فرزندان خود معنویات را در اولویت قرار دهند، زیرا معنویات پایدار هستند و نه مادیات و باید بستری فراهم شود تا درون آنها شهدایی مانند شهید بهشتی پرورش پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: عمر ما در حال گذر است و باید از لحظه لحظه آن بهترین استفاده را ببریم؛ خداوند در قرآن میفرماید اگر با باری از گناه به وسعت زمین و آسمان نزد من بیایید، من با همان وسعت به سوی مغفرت تو میآیم، اما مادامی که گناه نکنی و گناهت را تکرار نکنی.
بهشتی تصریح کرد: عمری که از خداوند هدیه گرفتهایم، بالاترین ودیعه الهی است و باید از آن استفاده مناسب را ببریم؛ مشکلات همیشه بوده و هست، اما باید به گونهای برنامهریزی کنیم که برای آخرت آماده شویم.
خواهر شهید بهشتی ادامه داد: همه ما در این دنیا مسافر هستیم، با چمدانی که نمیدانیم چه در آن است و با پروازی که تاریخش را نمیدانیم، اما چه خوب است که مانند شهدا توشه سفر را آماده کنیم.
وی با بیان اینکه صدقه جاریه در زندگی ما از سه راه ممکن است، گفت: تربیت فرزندان شایسته، اثر و قلم ماندگار و بیت فرد، سه راهی هستند که انسان از طریق آنها میتواند باقیات صالحات داشته باشد که شهید بهشتی هر سه مورد را داشت.
بهشتی عنوان کرد: شهید بهشتی با آیات قرآن پرورش یافت و عاقبتبخیری نیز نصیبش شد؛ زیرا مادرم او را با خواندن قرآن شیر داد و بزرگ کرد و از خانهای که مدام در آن قرآن خوانده میشد و به دستورات الهی عمل میشد، چنین شهیدی پرورش یافت.
خواهر شهید بهشتی اضافه کرد: عافیت در دین، دنیا و آخرت مهم است و اگر عافیت در دین پیدا کنیم در دنیا نیز به عافیت میرسیم.
وی با اشاره به برخی ویژگیهای این شهید بزرگوار افزود: او به استعدادیابی و پرورش نیروهای جوان اهمیت میداد، کادرسازی میکرد و شناخت خوبی از جوانان داشت؛ هیچ کاری را برای خود مشکل نمیکرد و میگفت اگر برای مشکل غصه بخورید توان بندگی از شما گرفته میشود.
بهشتیمتذکر شد: او به کشف عناصر مدیر مفید معتقد بود، وقتشناسی میکرد، نماز اول وقت میخواند و والدین را تکریم میکرد؛ از جمله دلایل عاقبتبخیری او نیز همین موارد است؛ او مرگ در راه خدا را میخواست و نه در بستر که سرانجام به آن نیز رسید.
انتهای پیام/