شهید حیرتى: ظلم و جور را از ریشه برکنید

شهید شعبانعلى حیرتى در قسمتی از وصیت‌نامه خود آورده است: «به یارى الله، آمریکا و اسرائیل و به طور کلى ظلم و جور را به رهبرى امام زمان (عج) از ریشه برکنید.»
کد خبر: ۵۳۵۳۸۰
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۲ - 21July 2022

شهید حیرتى: ظلم و جور را از ریشه برکنید

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «شهید» شاهد شهود عرفانی شد و نقش هرچه خوبی را در چهارفصل گیتی نمایان کرد و چشم ستارگان آسمان را روشن، ققنوس هشت جنت که هفت آسمان را مجذوب خود کرده است، همان عاشقی که در وادی مقدس عاشقی، پر پرواز گشود و فرشتگان را نوازشگر روح نابش کرد.

می‌خواهیم هر روز را با نامی و یادی از این ستاره‌ها، شب کنیم و کار را با تبرک و مدد از این عارفان عاشق آغاز؛ باشد که ادای دینی باشد بر آن همه رشادت، شهامت، مجاهدت و شجاعت... برگ سبزی، تحفه درویش، تا چه قبول افتد و چه در نظر آید.

وصیت‌نامه شهید شعبانعلی حیرتی

«و لا تقولوا لمن یقتل فى سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم لا تشعرون.

خداوندا تو را سپاس و ستایش می‌گویم که مرا آزاد آفریدى و توسط قرآن و پیامبرانت راهنمائى فرمودى تا راه راست را انتخاب نمایم خداوندا تو را سپاس و ستایش می‌کنم که در این برهه از زمان به ما، چون رهبرى امام خمینى عطا فرمودی که ما جوانان این کشور را از ورطه سقوط در جهنم فساد رها گردانید.

خداوندا تو را سپاس می‌کنم که به من توفیق دادى در راه خودت قدم نهم و بخاطر تو با کفر و الحاد جهانى مبارزه کنم خدایا از تو می‌خواهم که قدم‌هاى مرا از لغزش‌ها بازدارى و مرا به آرزوى نهایی‌ام که شهادت در راه توست برسانى.

اما پدر گرامى و مادر مهربان میدانم شما با چه زحمتى مرا بزرگ کردید اگر نتوانستم خدمتى بکنم مرا ببخشید هدف آنقدر عزیز و بزرگ است که پدر و مادر و برادر آن هیچ‌اند و مگر نه این است: انا لله و انا الیه راجعون پس چه بهتر که با کفنى خونین و چهره‌اى سرخ و لبى خندان بسوى منزل معشوق بشتابیم.

پدر و مادر در سوگ من گریه نکنید؛ از خداوند بزرگ بخواهید این قربانى شما را به درگاهش قبول فرماید و به این قربانى که در راه خدا داده اید افتخار کنید.

ولى سخنی با شما اى مردم ایثارگر ایران، امام خمینى نعمتى است که خداوند بزرگ بر ما منت نهاده و بر ما ارزانى داشته است و پیامهاى او را با گوش و جان بشنوید و آن را در زندگى پیاده سازید. واعتصموا بحبل الله کنید و به یارى الله، آمریکا و اسرائیل و بطور کلى ظلم و جور را به رهبرى امام زمان (عج) از ریشه برکنید.

با تو اى برادر دانش‌آموزم هر چه مى توانى علم بیاموز تعلیم ببین که پیامبرت فرمود: اطلب العلم فریضه على کل مسلم و مسلمه و در کنار این علم، تقوا را نیز نصب العین خود قرار بده که ان اکرمکم عندالله اتقکم اینطور بخوان که این خواندن را از سیطره ستاره بیرون میکشد هیچگاه ظلم ظالم را نیز نپذیر. والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

خدایا خدایا تا انقلاب مهدى خمینى را نگهدار.»

منبع: فارس

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار