پرهیز بیماران آمریکایی از درمان به خاطر نام آبله میمون

مقامات بهداشتی و شهرداری نیویورک اعلام کردند که برخی از بیماران مبتلا به آبله میمون به خاطر نام این بیماری از درمان و مراجعه به مراکز درمانی خودداری می‌کنند و از سازمان جهانی بهداشت (WHO) خواستند تا نام ویروس آبله میمون را تغییر دهد.
کد خبر: ۵۳۶۲۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۱ - 27July 2022

پرهیز بیماران آمریکایی از درمان به خاطر نام آبله میمون

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، شهر نیویورک آمریکا با ۱۰۹۲ مورد ابتلا رکورددار آمار این بیماری در هفته گذشته بود. چند روز پیش سازمان جهانی بهداشت در خصوص آبله میمون وضعیت اضطراری جهانی اعلام کرد.

اشوین واسان، کمیسر بهداشت عمومی شهر نیویورک روز سه شنبه در نامه‌ای به تدروس آدهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت نوشت: «ما نگرانی فزاینده‌ای نسبت به اثرات بالقوه ویرانگر و اثرات منفی نام بیماری ویروس آبله میمون بر جوامع آسیب‌پذیر داشته و داریم.»

سازمان جهانی بهداشت ایده تغییر نام این ویروس را طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ماه گذشته مطرح کرده بود.

واسان به این واقعیت اشاره کرد که منشاء آبله میمون بر خلاف آنچه از نامش تصور می‌شود، میمون‌ها نیستند، و به اثرات منفی اطلاعات نادرست درباره ویروس HIV در روز‌های اولیه همه گیری این بیماری و موضوع کرونا که جوامع آسیایی را با رفتار‌های نژادپرستانه مواجه کرد و رئیس جمهور سابق آمریکا، دونالد ترامپ، با "ویروس چین" نامیدن آن به این تصورات اشتباه دامن زد.

وی تاکید کرد، آبله میمون مدت‌ها در آفریقای مرکزی و غربی شیوع داشته است، اما اکنون شیوع آن در اروپا و آمریکا بیشتر در میان مردانی بوده است که رفتار‌های همجنس گرایانه دارند.

اولین علائم این بیماری جدید شامل تب و خستگی است و چند روز بعد بثورات پوستی بروز می‌کند که می‌تواند به ضایعات پوستی دردناک و پر از چرک تبدیل شود. این بثورات ممکن است چند هفته طول بکشد و بعد بریزد.

سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه اعلام کرد که بیش از ۱۶۰۰۰ مورد تایید شده در ۷۵ کشور در سال جاری تاکنون ثبت شده است. تاکنون هیچ مورد فوتی از این بیماری در اروپا یا آمریکا گزارش نشده است.

تعداد محدودی از دوز‌های واکسن آبله برای محافظت در برابر آبله میمون، به نام Jynneos، در نیویورک تجویز شده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار