در بازدید فرمانده سپاه فجر فارس از ابرپروژه خط ۲ مترو بیان شد؛

همکاری قابل تقدیر شهرداری شیراز با قرارگاه خاتم الانبیا در پیشرفت پروژه مترو

همکاری قابل تقدیر شهرداری شیراز با قرارگاه خاتم الانبیا در پیشرفت پروژه مترو سردار «بوعلی» گفت: پیشرفت و جهش چشمگیر خط 2 مترو در عمق زمین جز با مدیریت و تعامل خوب و جهادی شهردار شیراز و همکاری شهرداری شیراز و قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) میسر نبود.
کد خبر: ۵۳۶۴۶۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۰ - 27July 2022

به گزارش دفاع‌پرس به نقل از اداره کل روابط عمومی و پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، در بازدید سردار سرتیپ پاسدار «یدالله بوعلی» فرمانده سپاه فجر فارس و هیات همراه به اتفاق «سیداحسان اصنافی» شهردار شیراز و مدیران شهری از ایستگاه‌های در حال ساخت امام حسین (ع) در عمق ۳۰ متری سطح زمین و خیابان استقلال در عمق ۲۴ متری سطح زمین، امیرکبیر و قهرمانان، سردار بوعلی پس از اینکه در جریان جزئیات آخرین وضعیت این ایستگاه‌ها و مباحث فنی قرار گرفت ضمن تقدیر از مدیریت جهادی شهردار شیراز بر این پروژه اظهار داشت: پیشرفت و جهش چشمگیر این پروژه جز با مدیریت جهادی و همکاری شهرداری شیراز و قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) میسر نبود.

سردار بوعلی ضمن تاکید بر جهش چشمگیر پروژه در بحث فنی  بیان کرد: با توانمندی بالا و اصول فنی قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) شاهد هیچ‌گونه تبعات منفی نبوده‌ایم.

وی افزود: شهرداری شیراز در تأمین منابع، پروژه را در برخی مقاطع از رکود نجات داده و پروژه سرعت گرفته و فرمانده خاتم‌الانبیا (ص) نیز با هدف کارگشایی، بخشی از منابع قرارگاه را به میدان آورده تا فرصت برای تأمین منابع شهرداری فراهم شود و این قابل‌تقدیر است.

سردار بوعلی در پایان اظهار امیدواری کرد: با تامین به موقع منابع این خط در زمان معین در ۲۲ بهمن سال جاری مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین