واکنش رئیس بنیاد شهید به توهین یکی از سران فتنه به شهدای مدافع حرم

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بنیاد به وظیفه حقوقی خود در برابر توهین به شهدا به صورت جدی عمل کرده و اجازه توهین به شهدا را نخواهد داد.
کد خبر: ۵۳۸۹۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴ - 12August 2022

واکنش رئیس بنیاد شهید به توهین یکی از سران فتنه به شهدای مدافعبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پاسخ به سؤالی درباره واکنش بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره توهین یکی از سران فتنه به شهدای مدافع حرم، اظهار داشت: این همان نگاه انحرافی مبنایی است. کسی که این مطالب را می‌نویسد خود را مسلمان و از طرفداران امام و انقلاب می‌داند و چه بسا قبلاً نیز انقلابی بوده است. امامی که یکی از مسائل اصلی که از سال ۱۳۴۳ مطرح فرمودند مبارزه با رژیم اسرائیل بود حال چطور این فرد، رزمنده ضد اسرائیلی ما را تقبیح می‌کند! مگر غیر از اسرائیل مبارزه با جای دیگری انجام شده است.

معاون رئیس جمهور افزود: امام خمینی (ره) به عنوان یک مرجع عالی مقام بر اساس نگاه به امام حسین (ع) مکتب انقلابی را در عصر حاضر بنا کرد که دارای دو وجهه استکبارستیزی و استبداد ستیزی بود. نماد استبداد شاه و نماد استکبار رژیم اسرائیل در منطقه و آمریکا در جهان بود. حال یکی از افراد انقلابی سابق با اصول مکتب امام به مقابله ایستاده است. آیا می‌شود او را انقلابی نامید. اگر کسی با اصول انقلابی امام حسین (ع) مخالفت کرد آیا می‌توان او را شیعه نامید و اگر کسی با اصول ثابت توحیدی مقابله کرد آیا می‌توان او را مسلمان نامید.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه این فرد یا از ابتدا نفوذی بوده و یا تغییر پیدا کرده و استحاله شده است، ادامه داد: شخصیت‌هایی مانند شهید سلیمانی و شهید همدانی جان خود را برای این مکتب فدا کرده‌اند و برای ما محترم هستند و البته خود مکتب محترم‌تر است که امام حسین (ع) جان خود را برای آن فدا کرد و خانواده او نیز به اسارت رفت.

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران یک وظیفه فرهنگی و تبیینی و یک وظیفه حقوقی دارد و به صورت جدی به وظیفه حقوقی خود نیز عمل خواهد کرد و اجازه نخواهد داد کسی به ساحت شهدا توهین کند و در این موضوع به صورت جدی ورود خواهیم کرد. این اقدامات نشان‌دهنده جدا شدن این افراد از اصل است. در زمان پیامبر اکرم (ص) نیز بسیاری به اسلام پیوستند، ولی بعد به عصر جاهلیت برگشتند که یکی از آن‌ها «شبث بن ربعی» بود که مسلمان شد و در صفین در لشگر امیرالمؤمنین (ع) جنگید، ولی از دین برگشت و فرمانده لشگر «عمر بن سعد» در کربلا بود.

انتهای پیام/ ۱۴۱

نظر شما
پربیننده ها