مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی افزود: دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی روایتی عالمانه و نه احساسی، مستند و نه گمانی، مستدل یعنی مطابق با عقل و منطق است و در روند تهیه این مجموعه، پژوهشهای انجام شده دارای معیار هستند و مورد اتکا و توافق پیشکسوتان و فرماندهان قرار میگیرند.
سرهنگ کریمی با بیان اینکه دانشنامه دفاع مقدس دارای ادبیات غنی و رویکرد عمیق تحلیلی دفاع مقدس و جبهه مقاومت است، گفت: در این راستا یک روش خاص تخصصی و پژوهشی با کمک فرماندهان، پیشکسوتان و اساتید دانشگاه استان مرکزی تدوین شده و این پژوهشها علاوه بر اینکه در دانشنامه دفاع مقدس استان مورد استفاده قرار میگیرد، در اختیار پژوهشگران و علاقمندان نیز قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: تربیت پژوهشگران و نخبگان جوان از اهداف دیگر تدوین دانشنامه دفاع مقدس است، تا این عزیزان در این مسیر بتوانند گنج دفاع مقدس و مقاومت را بهتر بهرهبرداری کنند و در اختیار نسلهای آینده قرار دهند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی با اشاره به اهمیت جمعآوری مداخل در دانشنامه دفاع مقدس این استان، بیان داشت: مداخل تکیهگاه و عمود دانشنامه دفاع مقدس هستند و جایگاه مهمی در تدوین و اعتباربخشی آن دارند؛ به همین جهت جمعآوری و تدوین مداخل از حساسیت ویژهای برخوردار است و طی سه سال گذشته سعی شده است تا در دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی به کلیه موضوعات مرتبط با دفاع مقدس استان بهطور ویژه پرداخته شود.
در این نشست تخصصی با حضور «سعید وفایی» مسئول کارگروه عملیات کنگره ملی نقش امام خمینی (ره) در دفاع مقدس و ۶ هزار و ۲۰۰ شهید استان مرکزی و «شاکری» مسئول کمیته جمعآوری دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی و جمعی از پیشکسوتان و اساتید دانشگاه، مداخل کارگروه نظامی و فرهنگی دانشنامه دفاع مقدس استان مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/