به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، پرویز سروری، نائب رئیس شورای شهر تهران در دیدار با اعضای دیوان عدالت اداری اظهار داشت: پیشنهاد میکنم بین مدیریت شهری و دیوان عدالت اداری کارگروه مشترکی برای پیگیری مسائل مرتبط به این دو بخش راه اندازی شود، این اقدام منجر به کاهش سطح تخلفات میشود.
وی همچنین پیشنهاد راه اندازی شعبه خاص برای رسیدگی به پروندههای مربوط به مدیریت شهری شهری داد و گفت: راهاندازی یک شعبه خاص منجر به افزایش اشراف قضات به موضوعات مدیریت شهری میشود. همچنین قضات محترم به معضلات و مشکلات شهری نیز اشراف بیشتری دست پیدا کنند.
سروری تصریح کرد: حکمی در خصوص باغات صادر شده است، یک فرد از ۲۱ نفر مدیریت شهری شکایت کرده است، در چنین اوضاعی از طرفی باید به مدیریت شهری بپردازیم و از طرفی پاسخگوی شکایات شهروندان باشیم!
وی افزود: برگزاری نشستهای مشترک و راهاندازی کارگروه های مشترک با قوه قضائیه می تواند راهگشا باشد.
رئیس شورای عالی استان ها گفت: شهرهای کوچک نمی توانند از وکلای توانمند بهره ببرند، از همین رو احکامی در آن شهرها صادر می شود که به مرور این احکام وحدت رویه می شود، از همین رو بهتر است که در این خصوص از ظرفیت وکلای شورای عالی استان ها باید استفاده کنیم.
شهرداری تهران داری ۲۵ هزار پرونده قضایی است
در ادامه این جلسه مهدی اقراریان اظهار داشت: مردم، ما، شهرداری، شورای شهر و... یک منظومه یکپارچه هستیم و تفکیکی وجود ندارد، در این فضا شاهد شکل گیری هزاران پرونده قضائی هستیم که شهرداری تهران تنها داری ۲۵هزار پرونده قضایی است.
وی ادامه داد: شکل گیری و افزایش پرونده های قضائی منجر به شکل گیری بدبینی ها در جامعه شده، امروز نیازمند رویکردی با نگاه دلسوزانه شهید لاجوردی هستیم.
اقراریان گفت: «گفتوگو» یکی از حلقه های مفقوده امروز کشور است، امروز باید تالار گفتگوی شهر شکل بگیرد و اجزای زنجیره حکمرانی باهم به گفتوگو بپردازند.
این عضو شورای شهر تهران خاطر شان کرد: سازمان بازرسی کشور بخشی از قوه قضائیه و بخشی از زنجیره حکمرانی کشور است و شورای شهر و قوه قضائیه نیز بخشی از زنجیره حکمرانی کشور هستند.
وی با بیان این پرسش که آیا نمی توان از مسیر گفتگو و همدلی از شکلگیری مشکلات جلوگیری کرد، گفت: این امر نیازمند یک عزم جدی است که امروز در قوه قضائیه و مدیریت شهری وجود دارد.
انتهای پیام/ 241