کتاب «بیست‌سال و سه روز» به چاپ ششم رسید

سمانه خاکبازان با قلم شیوا و زیبای خود داستان زندگی شهید سیدمصطفی موسوی را از زمان کودکی‌اش تا لحظه شهادت در ۲۱۶صفحه نوشته است‌.
کد خبر: ۵۴۲۰۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۰ - 27August 2022

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، همزمان با ۲۹ محرم و سالروز قمری شهادت جوان‌ترین شهید مدافع حرم سیدمصطفی موسوی انتشارات روایت فتح چاپ ششم  کتاب «بیست سال و سه روز» را روانه بازار کرد.

این کتاب مستندی است داستانی از زندگی جوانی دهه هفتادی، درس خوان، باهوش، اهل تفریح و کاملا امروزی که در بزنگاهی خاص انتخابی خاص‌تر داشت و در آبان ۹۴در راستای دفاع از حرم بانوی صبر، حضرت زینب (س) در العیس سوریه به شهادت رسید.

سمانه خاکبازان با قلم شیوا و زیبای خود داستان زندگی این شهید بزرگوار را از زمان کودکی‌اش تا لحظه شهادت در ۲۱۶صفحه نوشته است‌.

اگر می‌خواهید بدانید چگونه یک جوان بیست‌ساله پرشور و امیدوار به آینده‌ای درخشان راه کشوری غریب در پیش می‌گیرد و دل از آرزوهایش می‌کشد، اگر پیگیر راز این انتخابید؛ حتما مطالعه این کتاب را فراموش نکنید.

در بخش‌هایی از کتاب می‌خوانیم:

وقتی خیال سید مصطفی راحت شد که مادر سراغ کارهایش رفته، برگه دومی را از لای کتابش بیرون کشید و به آقا سید گفت: رضایت نامه دوم امضا می کنی؟ آقا سید لبخندی زد و گفت: ای کلک فکرشو می کردی مامان بیاد نه. آقا سید نگاهی به چهره خندان سید مصطفی انداخت و گفت: برو دانشگاه درس بخون مملکت ما به آدم های تحصیل کرده بیشتر نیاز داره جنگ حالا حالا هست. سید مصطفی نگاهی به چشمان آرام پدر انداخت و گفت: شاید جنگ حالا حالا تمام نشه، اما ممکنه من عوض بشم، دوسال دیگه که درسم تموم شد، آدم امروز نباشم.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار