معاون سیاسی وزیر کشور:

حکمرانان در نظام اسلامی نسبت به باورهای دینی مردم مسئولیت دارند

غلامرضا با بیان اینکه در نظام اسلامی، یک حکمران نسبت به دین، اعتقادات و باور‌های دینی مردم و مسائل فرهنگی، اجتماعی و معیشتی هم مسئولیت دارد، گفت: حوزه دین از سیاست یا سیاست از دین، تفکیک شدنی نیست.
کد خبر: ۵۴۲۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱ - 28August 2022

حکمرانان در نظام اسلامی نسبت به باورهای دینی مردم مسئولیت دارندبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، «محمدرضا غلامرضا» معاون سیاسی وزیر کشور به مناسبت هفته دولت به قم رفت تا با آیات و مراجع عظام تقلید دیدار و گفت‌وگو کند.

غلامرضا در این سفر با حضرات آیات نوری همدانی، سید محمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری و حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین دیدار کرد و پس از شنیدن دیدگاه‌ها، نظرات، انتظارات و دغدغه‌هایشان، به توضیح مسئولیت‌ها و اقدامات معاونت سیاسی وزارت کشور پرداخت.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به وظایف معاونت سیاسی وزارت کشور اظهار کرد: کسی که می‌خواهد فضای سیاسی کشور را مدیریت کند، خودش نباید کار سیاسی انجام دهد؛ بنابراین ما تلاش می‌کنیم که معاونت را به مسیر واقعی آن بازگردانیم.

وی با بیان اینکه ما مجری سیاست‌های نظام هستیم، ادامه داد: معاونت سیاسی وزارت کشور متولی سیاست‌های داخلی است. در حوزه تقسیمات کشوری اگر چه که برای ما اجرای قانون مهم است، ولی توجه به مناطق محروم هم اهمیت دارد. تقسیمات کشوری به گونه‌ای انجام خواهد شد که توازن در توزیع ظرفیت‌ها و امکانات برقرار شود.

ضرورت تبیین ماموریت‌های معاونت سیاسی وزارت کشور

معاون سیاسی وزارت کشور با اشاره به اینکه تلاش بر این است تا به وظیفه در بهترین شکل ممکن عمل شود، گفت: وظایف معاونت سیاسی به درستی تبیین نشده است. وظیفه معاونت سیاسی، یک فعالیت سیاسی نیست بلکه مبتنی بر رویکرد حکمرانی و مدیریت فضای سیاسی کشور است.

غلامرضا با بیان اینکه در نظام اسلامی، یک حکمران نسبت به دین، اعتقادات و باور‌های دینی مردم و مسائل فرهنگی، اجتماعی و معیشتی هم مسئولیت دارد، افزود: حوزه دین از سیاست یا سیاست از دین، تفکیک شدنی نیست.

وی اضافه کرد: وزارت کشور و استانداری‌ها تا سطوح پائین علاوه بر وظایف عمرانی، اقتصادی و معیشتی، ایجاد امید و نشاط در جامعه، خدمت رسانی و توجه ویژه به محرومان، بر ارتقای سطح مشارکت نخبگان و حلقه‌های میانی در امور کشور نیز توجه ویژه دارند.

توجه ویژه به حلقه‌های میانی برای تعمیق مردمی سازی امور

معاون سیاسی وزیر کشور همچنین با اشاره نقش حلقه‌های میانی در تقویت ارتباط مردم با دولت، گفت: نخبگان و حلقه‌های میانی در سطوح و مناطق مختلف از مهمترین ارکان مردمی سازی دولت هستند.

غلامرضا یادآور شد: وزارت کشور در راستای مردمی سازی دولت و جوان‌گرایی، اهتمام جدی به تدوین نظامات جدید برای انتصاب مدیران و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های دولتی دارد.

وی خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم نسبت به نقش مردم و احزاب در تصمیم سازی‌ها هم رویکرد مثبتی دارد.

استانداران باید نسبت به دین مردم دغدغه داشته باشند

معاون سیاسی وزیر کشور تاکید کرد: از نظر وزیر کشور استاندار طراز انقلاب اسلامی، استانداری است که علاوه بر مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی، نسبت به دین مردم دغدغه‌مندانه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های حوزه علمیه، برنامه‌ریزی دقیق و مسئولانه داشته باشد.

غلامرضا تاکید کرد: دین اسلام برای ابعاد مختلف زندگی انسان‌ها برنامه دارد. یعنی به غیر از بُعد فردی، برای مسائل اجتماعی و حکمرانی نیز دستورالعمل دارد.

وی یادآور شد: اسلام به عنوان کامل‌ترین دین برای امور سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و مدیریتی برنامه دارد، پس باید این مبانی را به عنوان پایه‌های برنامه ریزی کلان تا خرد کشور مورد توجه قرار دهیم.

انتهای پیام/371

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار