معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

استفاده از ظرفیت‌های نخبگان ایثارگر برای حل مشکلات جامعه ضروری است

قاضی‌زاده هاشمی در نشست فرهیختگان شاهد و ایثارگر با مدیران ارشد بنیاد شهید و امور ایثارگران در مشهد مقدس بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های نخبگان ایثارگر برای حل مشکلات جامعه تأکید کرد.
کد خبر: ۵۴۳۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۲ - 01September 2022

استفاده از ظرفیت‌های نخبگان ایثارگر برای حل مشکلات جامعه ضروری استبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با اشاره به باور‌ها و اعتقادات خانواده منتسب به ایثار و شهادت و سبک زندگی آنها، اظهار داشت: خدای رحمان وقتی می‌خواهد مسیر زندگی را به ما نشان دهد می‌فرمایند که شما باید این دنیا را با اعمال صالح طی کنید. انسان در حال عبور از مسیری پر خطر است و اگر غفلت باشد از این مسیر منحرف می‌شود. اگر خدا راهی پیش روی انسان‌ها بگذارد سلامت مسیر زندگی انسان تضمین شده است و اگر تبعیت کنند مسیر را به سلامت طی می‌کند. هرکسی از این مسیر خارج شود به سلامتی نخواهد رسید هرچند که مانند صحابه پیامبر طلحه و زبیر با شمشیر غم‌ها از چهره پیامبر زدوده باشند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با آسیب‌شناسی خدمات ارائه شده به ایثارگران، گفت: نباید در مقابل یک عنصر متعالی الهی کاملاً معنوی و به جای کلمه «سپاس» کلمه «جبران» بکار برده شود و باید توجه شود ایثار قابل قیمت‌گذاری و جبران نیست. بنیاد شهید و امور ایثارگران دچار انحراف بنیادین شده است، زیرا ما قصد داشتیم که بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی را تشکیل بدهیم و مسیر و مکتب ما فرهنگ ایثار و شهادت است و اگر این مسیر باعث تقویت این مکتب نشود حتماً به انحراف رفته‌ایم و رویکرد‌های ما نیاز به بازبینی دارد.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه مسئله حوزه ایثار و شهادت کارکردی نیست و مسئله رویکردی است، گفت: رویکرد غلط باعث شده است که مسیر را به اشتباه برویم و برخی به دنبال مقایسه شهدای ما با کهنه سربازان در جهان هستند و این بررسی کار اشتباهی است، زیرا مفهوم شهید و جانباز مقدس است و بر خاسته از یک مکتب است. دستاورد‌های انقلاب اسلامی ما قابل قیاس با دستاورد‌های دنیا نیست. معجزه انقلاب اسلامی این بود که انقلابی مکتب‌ساز و انسان‌ساز است. معجزه انقلاب اسلامی، شهید حاج قاسم سلیمانی است که هیچ مکتبی نمی‌تواند مانند شهید حاج قاسم سلیمانی را پرورش دهد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برای اصلاح جامعه باید الگو‌ها و قهرمانان آن تغییر کنند. این را اسلام به همه ما آموخته است که الگوی حسنه به مردم معرفی شود. این الگو‌ها باید در حوزه ایثار و شهادت باشند. زیرا ایثارگران راهگشای مردم بوده و هستند همانند شهید حاج قاسم سلیمانی که در همه زمینه‌ها نقشی مهم و تأثیرگذار داشت و به فرموده مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب باید از ظرفیت ایثارگران برای جامعه‌پروری بهره‌برداری کرد.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به ظرفیت‌های نخبگان ایثارگر گفت: باید از ظرفیت‌های نخبگان ایثارگر استفاده کرد، زیرا خداوند رحمان هر نعمتی را قرار داده است برای آن تکلیفی هم گذاشته است. ظرفیت جامعه نخبه ایثارگری از ۹ هزار نفر هم بیشتر است و باید از این ظرفیت‌ها برای حل مشکلات جامعه استفاده شود.

نخبگان و فرهیختگان جامعه باید به نورانیت برسند

حجت‌الاسلام والمسلمین «یوسفعلی شکری» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست گفت: ابتدا باید نخبگان و فرهیختگان جامعه به نورانیت برسند و در جهت نورانیت همت گمارند.

حجت‌الاسلام شکری ادامه داد: مردم در جامعه و امت اسلامی در حقیقت ایتام پیامبر اکرم (ص) هستند و لازم است نخبگان جامعه درجهت نورانیت آن همت گمارند. برای پرهیز از کج‌روی‌ها، باید عالمانه زندگی و از هر نوع حاشیه روی و شعارزدگی پرهیز کرد.

وی افزون‌طلبی را آفت جامعه اسلامی دانست و افزود: پرداختن به این طرف و آن طرف و حاشیه‌ها مصداق حرص و افزون‌طلبی است و این آفت جامعه را از درون می‌پوساند. اگر قرار است جامعه اسلامی پیشرفت کند باید ابتدا پیش‌قراولان و نخبگان جامعه مسیر پیشرفت را طی کنند.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها