به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «جلیل رحیمی جهانآبادی» عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی با اشاره به سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه سیاست خارجی با محوریت تقویت رویکرد اقتصاد محور در سیاست خارجی، اظهار داشت: سیاست خارجی کشورها در جهان عمدتا به سمت فعالیتهای اقتصادی سوق پیدا کرده است. دولتها را اگر به دولتهای سنتی، مدرن و فرامدرن تقسیم کنیم، در نسل دولتهای فرامدرن سیاست خارجی به دنبال فعالیتهای اقتصادی هستند و در تلاشتند تا نیازهای خود را از طریق فروش کالا و خدمات به سایر کشورها تامین کنند و درآمدزایی داشته باشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، مطرح کرد: در سیاست خارجی ما این بخش مغفول مانده است، معاونت اقتصادی در سیاست خارجی دولت سیزدهم احیاء شده و سطح روابط با همسایگان بهبود پیدا کرده است و کاهش تنش زدایی سبب شده تا شاهد توسعه روابط منطقهای و همسایگی باشیم.
نماینده مردم تربتجام و تایباد و باخرز و صالح آباد در مجلس یازدهم افزود: سیاستهای برنامه هفتم ابلاغی رهبر معظم انقلاب رهنمود کاملا ارزشمند و چراغ راهی برای دستگاه دیپلماسی ماست که هم فعالیتهای اقتصادی را در دستگاه دیپلماسی افزایش میدهد چراکه بر این فعالیتها تمرکز دارد.
رحیمی جهانآبادی با اشاره به اینکه دستگاه دیپلماسی کشورمان باید نیروهای مبتنی با این نیاز و متناسب با شرایط جدید را به کار گیرند، گفت: وزارت خارجه باید نیروهای متخصص در عرصههای ملی، اقتصادی، بازاریابی و جذب گردشگر را به کار گیرد تا در کنار دیپلماسی عمومی، از ظرفیتهای کشور هم استفاده شود و با اولویت روابط با همسایگان و کشورهای منطقه نیازهای کشور برطرف شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این رهنمود ارزشمند که مقام معظم رهبری پیش پای برنامه پنج ساله جدید گذاشتند و طی طریق دستگاه دیپلماسی را مشخص میکند، در مجلس با تصویب قوانین دارای قابلیت اجرا و جامع و کامل باید تبیین شود تا دستگاه دیپلماسی بتواند این سیاستها را عملیاتی کند.
منبع: خانه ملت
انتهای پیام/ ۹۱۱