درخشش هنرمند لرستانی در نمایشگاه «قاب اربعین»

درخشش هنرمند لرستانی در نمایشگاه «قاب اربعین» «محسن مرادی» در دومین نمایشگاه بین المللی عکس «قاب اربعین» به عنوان یکی از منتخبین معرفی شد.
کد خبر: ۵۴۵۴۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۱ - 14September 2022

درخشش هنرمند لرستانی در نمایشگاه «قاب اربعین»

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خرم آباد، «محسن مرادی» معاونت هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان، هنرمند و عکاس خوش ذوق لرستانی در دومین نمایشگاه قاب اربعین خوش درخشید و اثر وی به عنوان یکی از آثار منتخب این دوره از نمایشگاه معرفی شد.

دومین نمایشگاه عکس قاب اربعین با حمایت مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، موزه مرکزی شهدا، بنیاد شهید و امور ایثارگران، انجمن فرهنگی هنری طلیعه آفتاب (فرزندان شاهد و ایثار گر)، اداره کل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور و ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد شهر تهران، از 21 تا 28 شهریور ماه 1401 از ساعت 9 الی 18 در گالری فکه موزه دفاع مقدس در حال برگزاری است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین