به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس به نقل از شبکه تلویزیونی کان، «بنیامین نتانیاهو»، رئیس حزب راستگرا و افراطی لیکود و نخستوزیر پیشین رژیم صهیونیستی سرانجام کارش به بیمارستان کشیده شد.
در این ارتباط گفته شده که این چهره افراطی پس از تحمل درد قفسه سینه به بیمارستان منتقل شده است.
در این گزارش آمده است که نتانیاهو پس از احساس ناراحتی در شامگاه چهارشنبه در کنیسه بزرگ بیتالمقدس به بیمارستان انتقال مییابد و در آنجا تحت معاینات پزشکی قرار میگیرد.
اگرچه ساعاتی بعد نتانیاهو در توییتی نوشت که وضعیتش مساعد شده، اما خبرها حکایت از آن دارد که بیمارستان با ترخیص او مخالفت کرده است.
بنیامین نتانیاهو در حال حاضر اصلیترین رقیب «یائیر لاپید»، نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی برای انتخابات پارلمانی است که تا کمتر از یک ماه دیگر در سرزمینهای اشغالی برگزار خواهد شد.
تلآویو از سه سال پیش تا کنون نتوانسته هیچ دولت با ثباتی تشکیل دهد و تا کمتر از یک ماه دیگر نیز پنجمین انتخابات طی سه سال گذشته برای تعیین تکلیف دولت برگزار میشود، اما از هماکنون بسیاری گفتهاند به احتمال زیادی انتخابات آبان ماه نیز گرهی از بنبست سیاسی تلآویو نخواهد گشود.
همچنین بنیامین نتانیاهو به تازگی گفته بود: اگر در انتخابات نوامبر آینده به قدرت بازگردم، ائتلاف را رد خواهم کرد.
از طرف دیگر، جنگ سه روزه میان رژیم صهیونیستی و جهاد اسلامی فلسطین فضای داخلی در رژیم صهیونیستی را به سوی امنیتی شدن و حمایت بیشتر از ائتلاف حاکم سوق داد. تا پیش از جنگ اخیر میان رژیم صهیونیستی و غزه بیشتر نظرسنجیهای اسرائیلی نشان از پیروزی جناح راست - مذهبی به رهبری «بنیامین نتانیاهو» داشت، اما تحولات یک ماهه اخیر به نحوی بوده که دیگر بار بن بست سیاسی به اصلیترین سناریوی انتخابات نوامبر مبدل شده است.
جنگ سه روزه میان اسرائیل و جهاد اسلامی فلسطین فضای جامعه در رژیم صهیونیستی را به سوی امنیتی شدن و حمایت بیشتر از ائتلاف حاکم حرکت داد؛ کابینه موقت و لرزان «یائیر لاپید» که تا پیش از جنگ ماه اوت در نظرسنجیها به زحمت موفق به کسب ۵۰ تا ۵۲ کرسی میشد، پس از این نبرد اندکی توانست اندوخته خود در نظرسنجیها را به حدود ۵۴-۵۵ کرسی افزایش دهد.
از سوی دیگر جناح راست – مذهبی نیز که روند سیاسی را به نفع خود میدید و در بیشتر نظرسنجیها موفق شده بود دستکم ۶۱ کرسی را از آن خود سازد (یعنی اکثریت شکننده لازم برای تشکیل کابینه را به دست آورده بود)، با از دست دادن یک تا ۲ کرسی عملاً دست برتر خود را از دست داد؛ اما این همه ماجرا نبود و تحولات بعدی نیز بیشتر به نفع ائتلاف حاکم بوده تا اپوزیسیون. با وجود این، بهبود نسبی جایگاه کابینه لاپید در نظرسنجیها را همچنان نمیتوان به معنای آن گرفت که او بتواند ائتلافی اکثریتی و باثبات تشکیل دهد و صرفاً ارتقای وضعیت کابینه او تا کنون به معنای جلوگیری از شکست کامل و پیروزی نتانیاهو است که در صورت تحقق این وضعیت با استمرار بحران سیاسی و کشیدن کار به برگزاری انتخابات مجدد همراه خواهد شد.
انتهای پیام/ ۱۳۴